Zeynep Mansur EYT'li Olarak Emekliliğini Duyurdu: "30 Yıldır Çalıştım, Maaşımı Alıyorum!

Zeynep Mansur EYT'li Olarak Emekliliğini Duyurdu: "30 Yıldır Çalıştım, Maaşımı Alıyorum!
Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Zeynep Mansur, erken yaşta emeklilik olanaklarından yararlanarak emekli olduğunu açıkladı. 30 yıldır müzik sektöründe aktif olarak çalışan ve 48 yaşında emekli olan Mansur gündeme bomba gibi oturdu!

Türk müzik dünyasının renkli simalarından Zeynep Mansur, erken yaşta emeklilik imkanı sunan EYT yasasından faydalandığını duyurarak dikkatleri üzerine çekti. 48 yaşındaki ünlü şarkıcı, kariyerinin 30. yılında emekli olduğunu ve devletten maaş aldığını açıkladı. Mansur, bu bilgiyi Oğuzhan Toracı'nın Youtube programında paylaşarak kamuoyu ile etkileşimde bulundu.

zeynep-mansur-kimdir-kac-yasinda.jpg

Zeynep Mansur, müzik sektöründe uzun süredir devam eden çalışmalarının ardından emeklilik hakkını kazandığını belirtirken, "30 yıl çalıştım, EYT'li oldum ve maaşımı alıyorum. Sigortanı ödersen popçuluktan da emekli olursun. Bu sektörde, antidepresan kullanmadan da şarkıcı olunabiliyor," dedi. Mansur, sektördeki genel algıların yanı sıra, sanatçıların emeklilik haklarına dair toplumsal bakış açısının da değişmesi gerektiğini vurguladı.

Zeynep Mansur'dan yeni şarkı yeni imaj - Quality Dergisi

Ayrıca, Zeynep Mansur, çocukluğunda Ajda Pekkan'ı örnek alarak şarkıcı olma hayali kurduğunu belirtti ve "İstediğim hep şarkıcı olmaktı; rüyamı yaşıyorum ve üstüne para ödüyorlar. Ben işi yapalı 30 sene oldu," şeklinde konuşarak müzik kariyerindeki tutkusunu ve başarısını ifade etti. Şarkıcının bu açıklamaları, sosyal medyada ve müzik sektörü çevrelerinde geniş yankı buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.