"Kızıl Goncalar" Dizisine Sürpriz Transfer: Tolga Tekin, Cüneyd’in Babası Vahit Olarak Ekranlara Geliyor!

"Kızıl Goncalar" Dizisine Sürpriz Transfer: Tolga Tekin, Cüneyd’in Babası Vahit Olarak Ekranlara Geliyor!
Sevilen dizi "Kızıl Goncalar"ın 19. bölümü ile sezon finaline hazırlanırken, dizinin hayranları için heyecan verici bir gelişme yaşandı. Mert Yazıcıoğlu'nun canlandırdığı Cüneyd karakterinin babası Vahit rolüne, deneyimli oyuncu Tolga Tekin getirildi.

"Kızıl Goncalar" dizisinin seyircisi, sezon finali öncesinde sürpriz bir gelişmeyle karşılaştı. Mert Yazıcıoğlu'nun başarılı bir performans sergilediği Cüneyd karakterinin babası Vahit'i, usta oyuncu Tolga Tekin canlandıracak. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Tekin diziye 18. bölüm itibarıyla dahil olacak ve yeni sezonda da rol almaya devam edecek.

'Kızıl Goncalar'a sürpriz isim: 'Cüneyd'in babası 'Vahit' geliyor - Resim: 2

1973 Ankara doğumlu olan Tolga Tekin, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olduktan sonra uzun yıllar devlet tiyatrolarında görev yaptı. "Bizim Evin Halleri", "Muhteşem Yüzyıl" ve "Paramparça" gibi birçok başarılı dizi ve filmde rol alan Tekin, performansıyla tanınmaktadır.

'Kızıl Goncalar'a sürpriz isim: 'Cüneyd'in babası 'Vahit' geliyor - Resim: 6

NOW ekranlarında izleyiciyle buluşan "Kızıl Goncalar" dizisi, Özgü Namal, Özcan Deniz, Erkan Avcı gibi değerli isimlerin yanı sıra Şerif Erol, Sitare Akbaş ve Hazal Türesan gibi yetenekli oyuncuları bir araya getiriyor. Tolga Tekin'in dahil olmasıyla birlikte dizi, yeni sezonda daha da güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olacak ve hikâyeye derinlik katması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.