Eşi için ülkeyi terk edip eşinden şiddet görmüştü! Yeşim Erçetin'i Şoke eden ölüm... 'Canım kocam gidişin çok ani oldu'

Eşi için ülkeyi terk edip eşinden şiddet görmüştü! Yeşim Erçetin'i Şoke eden ölüm... 'Canım kocam gidişin çok ani oldu'
Amerika'ya yerleşen ve eşinden şiddet gördüğünü açıklayan Yeşim Erçetin, kocası Fevzi Kardeseci'nin trajik ölümüyle yıkıldı. Eşinin duşta düşüp hayatını kaybettiği haberini alması, yaşadığı dramı daha da derinleştirdi.

Eski manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin, son zamanlarda yaşadığı acı olaylarla gündemde. Erçetin, iki yıl önce iş insanı Fevzi Kardeseci ile evlenip Amerika'ya taşınmıştı. Miami'de yeni bir hayata başlayan Erçetin, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden eşinden fiziksel şiddet gördüğünü açıklamış ve bu durumu fotoğraflarla desteklemişti. Ancak Erçetin'in yaşadığı dram daha da büyüdü; eşi Fevzi Kardeseci'nin ani ölümüyle sarsıldı.

Yeşim Erçetin, eşinin şiddetine maruz kaldığını ve bu nedenle bir arkadaşının evine sığındığını açıklamıştı. Şarkıcı, "Kafama vurdu, yüzümü cama çarptım. Sebep kumar. Boşanma davası açıyorum," demişti. Ancak bu süreç, Kardeseci'nin beklenmedik ölümüyle yeni bir boyut kazandı.

Yeşim Erçetin, Eşinin Ani Ölümüyle Sarsıldı: Şiddet İddialarının Ardından Büyük Acı...

Erçetin, kocasının ölüm haberini alınca derin bir üzüntü yaşadı. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Yeminimizi tuttuk iyi gün ve kötü günümüzde beraberdik canım kocam, gidişin çok âni oldu ışıklarda uyu… Taziye için arayanlara teşekkür ederim. Acım çok büyük," ifadelerini kullandı. Bu paylaşım, takipçileri arasında karmaşık tepkilere neden oldu. Bazıları şaşkınlıklarını "Hani dayak yiyordunuz, anlam veremedim," diyerek dile getirdi.

640xauto-6.webp

Ölüm Sebebi: Trajik Bir Kaza

Erçetin'in eşi Kardeseci'nin ölümüne ilişkin detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. İddialara göre Kardeseci, evlerindeki duşta ayağı kaydı ve başını mermer zemine çarparak hayatını kaybetti. Yeşim Erçetin, kaza sonrası eşinin cansız bedenini buldu. Bu trajik olay, zaten zorlu bir dönemden geçen Erçetin için büyük bir yıkım oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.