Nihat Doğan ve Arzu Doğan Boşanıyor! Ev Tapusu ve Kıskançlık Krizleri Boşanmanın Ardındaki Gerçekler Hakkında Tüm Detaylar!

Nihat Doğan ve Arzu Doğan Boşanıyor! Ev Tapusu ve Kıskançlık Krizleri Boşanmanın Ardındaki Gerçekler Hakkında Tüm Detaylar!
Ünlü şarkıcı Nihat Doğan ile İranlı eşi Arzu Doğan arasında boşanma kararı alındı. Çiftin 1,5 yaşındaki oğlu Badıkan'la birlikte sürdürdükleri evlilik, kıskançlık krizleri nedeniyle son buluyor.

Türk müzik dünyasının renkli simalarından Nihat Doğan ile İranlı hayranı Arzu Doğan'ın evliliği, kıskançlık krizleri nedeniyle sona eriyor. Çift, geçtiğimiz yıllarda evlenmiş ve kısa süre sonra oğulları Badıkan'ı dünyaya getirmişti. Ancak mutlu başlayan evlilikleri, zaman içerisinde sorunlarla karşılaştı.

nihatarzu88

"Evliliğimizde bir süredir sıkıntı var" diyen çift, 1 buçuk yaşındaki oğulları Badıkan'ın geleceği için en uygun çözümü anlaşmalı boşanmada buldu. Boşanma sürecinde maddi konularda da uzlaşan Nihat ve Arzu Doğan, nafaka ve tazminat konularında anlaşmaya vardı. Nihat Doğan, ayrılık sonrası eşi ve oğlunun yaşaması için bir evin tapusunu Arzu Doğan'a verdiği öğrenildi.

"Aramızda Kalmasın" programının haberine göre, çiftin evliliğini bitiren temel sebep, Nihat Doğan'ın konserlerden sonra evde yaşanan kıskançlık krizleri oldu. Bu krizler, zamanla çiftin arasında geri dönülmez yaralar açtı ve ilişkilerini olumsuz yönde etkiledi.

nihat5555555555

Çiftin yakın çevresinden alınan bilgilere göre, her iki taraf da oğulları Badıkan'ın mutluluğu ve huzuru için bu zor kararı vermek zorunda kaldı. Boşanma işlemleri tamamlandıktan sonra Nihat Doğan ve Arzu Doğan'ın dost kalmayı hedefledikleri ve oğulları için ortak kararlar almaya devam edecekleri belirtildi. Boşanma sürecinin medeni bir şekilde sonuçlanması ve her iki tarafın da yeni bir başlangıca adım atması, dostları ve hayranları tarafından ümit ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.