Irmak Ünal'dan Bali'ye Özel Bikini Şovu: Fit Vücuduyla Göz Kamaştırdı! Yaptığı Spor Hakkında Detaylarını Kamuoyuyla Paylaştı!

Irmak Ünal'dan Bali'ye Özel Bikini Şovu: Fit Vücuduyla Göz Kamaştırdı! Yaptığı Spor Hakkında Detaylarını Kamuoyuyla Paylaştı!
Son olarak "Dolunay" dizisiyle ekranlara veda eden ve oyunculuğu bırakarak Bali'ye yerleşen Irmak Ünal, fit vücudu ve aktif sosyal medya kullanımıyla dikkat çekiyor. 165 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili videolar gündemde!

2017 yılında "Dolunay" dizisiyle ekranlara veda eden ve ardından radikal bir karar alarak oyunculuğu bırakıp Bali'ye yerleşen Irmak Ünal, yeni hayatından kesitlerle sosyal medyada fırtınalar estiriyor. Türkiye'den yaklaşık 9.719 kilometre uzakta, tropik cennet Bali'de yeni bir yaşam süren Ünal, adanın büyüleyici doğasını ve huzurlu yaşam tarzını takipçileriyle paylaşmaktan geri kalmıyor.

Irmak Ünal’dan bikini şov! Fit vücuduyla nefes kesti - Resim: 6

Irmak Ünal, Instagram'da 165 bin kişilik takipçi kitlesine yönelik aktif paylaşımlar yaparak, özellikle sağlıklı yaşam ve fitness üzerine önerilerde bulunuyor. Düzenli olarak yaptığı sporun sonuçlarını gözler önüne seren Ünal, son paylaşımında bikinili bir video ile karın kaslarını sergiledi ve sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Irmak Ünal’dan bikini şov! Fit vücuduyla nefes kesti - Resim: 5

47 yaşındaki eski oyuncu, yaşam tarzı değişiklikleriyle de dikkat çekerken, fit vücudu ve sağlıklı yaşam tavsiyeleriyle örnek olmaya devam ediyor. Spor alışkanlığını sürdüren ve bu alışkanlıklarını takipçileriyle paylaşan Ünal, yaşam enerjisi ve pozitifliğiyle hayranlarını etkilemeyi başarıyor. Bali'de sürdürdüğü hayatıyla Irmak Ünal, hem ruhen hem bedenen kendini yenilemiş gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.