Defne Samyeli'nin Cesur Tarzı Alev Alev Yaktı! Taktığı Mücevherlerin Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Defne Samyeli'nin Cesur Tarzı Alev Alev Yaktı! Taktığı Mücevherlerin Fiyatı Dudak Uçuklattı!
Ünlü sunucu, şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, fit görüntüsü ve gençliğiyle yıllara meydan okumaya devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Samyeli, son zamanlarda Maldivler'deki tatilinden döndü.

Tatil süresince verdiği bikinili pozlarla dikkat çeken Samyeli, göz kamaştıran görüntüleriyle hayranlarını mest etti.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da sahneye çıkan Defne Samyeli, Komedi Kulübü'ndeki performansıyla izleyicilerden tam not aldı. Sahne kostümü olarak kırmızı bir elbise tercih eden Samyeli, özellikle mücevher seçimiyle göz doldurdu.

Defne Samyeli tarzıyla tam not aldı Mücevherlerinin fiyatı dudak uçuklattı

Ünlü mücevher tasarımcısı Karun Kiraç tarafından tasarlanan nadir safir ve pırlanta taşlarla bezeli gerdanlık, gecenin en çok konuşulan parçası oldu. Defne Samyeli’nin üzerindeki bu mücevherlerin değerinin yaklaşık 3 milyon TL olduğu belirtildi.

Defne Samyeli'nin hem tatil kareleri hem de sahne performansı, genç ve dinamik tarzıyla her zaman olduğu gibi magazin gündeminin zirvesinde yer alıyor. Mücevherlerin paha biçilmez görünümü ve Samyeli'nin zarafeti, sosyal medyada ve magazin dünyasında geniş yankı buldu. Samyeli'nin ışıltılı mücevherleri, estetik zevki ve sahne karizması, onun popülerliğini pekiştiren unsurlar arasında gösteriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.