Sergen Yalçın Ve Sefo'dan Sonra Melisa Döngel'den Flaş Aşk İtirafı! “Doğru Kişiyi Bulamıyorum”

Sergen Yalçın Ve Sefo'dan Sonra Melisa Döngel'den Flaş Aşk İtirafı!  “Doğru Kişiyi Bulamıyorum”
Ünlü oyuncu Melisa Döngel, aşk hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Döngel, kariyerine odaklanmak istediğini belirterek, doğru kişiyi bulamadığını söyledi.

“Sen Çal Kapımı”, “Aşk Mantık İntikam” ve “Aşk Taktikleri” gibi popüler yapımlarda rol alan Melisa Döngel, aşk hayatıyla sıkça gündeme gelmişti. Rapçi Sefo ve teknik direktör Sergen Yalçın ile yaşadığı ilişkilerle adından söz ettiren Döngel, aşkı bir türlü bulamadığını itiraf etti.

“Bu Senemi Çalışmaya Adamak İstiyorum”

Güzel oyuncu, bu yılını çalışmaya adamak istediğini belirtti. “Bu senemi çalışmaya adamak istiyorum. Aşk istemiyorum en azından bir süre daha. Aşkı da bir türlü bulamadım.” diyen Döngel, kariyerine odaklanma kararı aldığını açıkladı.

“Linç Kültürüne Alıştım”

Cesur biri olduğunu söyleyen Melisa Döngel, “Ben böyleyim. Hep böyle olacağım. Linç kültürüne alıştım artık.” ifadeleriyle dikkat çekti. Oyuncu, cesur duruşunu ve açık sözlülüğünü koruyacağını belirtti.

“Doğru Kişiyi Bulamıyorum”

Özel hayatına dair soruları da yanıtlayan Döngel, “Mesleğimizden ötürü bazı alanları gizli saklı yaşamak zorundayız. Bir kişi olsa elinden tutup karşınıza çıkarsam en azından o alanda rahat yaşardım. Bu dönem bunu istiyorum ama doğru kişiyi bulamıyorum.” şeklinde konuştu. Döngel, mesleki zorlukların özel hayatını nasıl etkilediğini de dile getirdi.

Kariyerine Odaklanma Kararı

Melisa Döngel’in bu açıklamaları, hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Oyuncunun, aşk hayatındaki arayışları ve kariyerine odaklanma kararı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Döngel, bu dönemde doğru kişiyi bulmak yerine kariyerine odaklanarak, iş hayatında daha fazla başarı elde etmeyi hedeflediğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.