Beştepe Atlı Spor Kulübüne Engelsiz Ziyaret!

Beştepe Atlı Spor Kulübüne Engelsiz Ziyaret!
Keçiören Belediyesi tarafından Engelsiz Doğa ve Spor Etkinlikleri Şenliği’ne destek veren ve misafirleri ilgiyle karşılayan Beştepe Atlı Spor Kulübü’ne teşekkür belgesi verildi.

Keçiören Belediyesi Engelli Danışma Merkezi tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla “Engelsiz Doğa ve Spor Etkinlikleri Şenliği” düzenlendi. Şenlik kapsamında Beştepe Atlı Spor Kulübü’ne gerçekleştirilen gezide, özel bireyler ilk kez ata binme deneyimini yaşadılar.

İlk kez ata binme deneyimi yaşadılar

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen Engelsiz Doğa ve Spor Etkinlikleri Şenliği, özel bireylerin aileleriyle birlikte Beştepe Atlı Spor Kulübüne gerçekleştirdikleri ziyaretle başladı. Gezi sırasında özel bireyler tesiste bulunan atları yakından görme fırsatı bulurken ilk kez ata binmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadılar. Gün boyu tesiste vakit geçiren özel bireyler ve aileleri gönüllerince eğlendiler.

Teşekkür belgesi verildi

Özel bireylerin aileleri düzenlenen geziden duydukları memnuniyeti dile getirerek Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan’a teşekkürlerini ilettiler. Keçiören Belediyesi tarafından Engelsiz Doğa ve Spor Etkinlikleri Şenliği’ne destek veren ve misafirleri ilgiyle karşılayan Beştepe Atlı Spor Kulübü’ne teşekkür belgesi verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.