Survivor 2021 Tek Parça İzle! 27 Nisan 2021 Salı Survivor 79. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Elenen İsim ilayda oldu!

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 79. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 79. bölüm tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 79. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan ve yayınlandığı ilk günden beri ilgiyle takip edilen Survivor’un son bölümü yine büyük mücadeleye sahne oldu. Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı programda takımlar arasında rekabet son bölümde de devam etti. Merakla beklenen yarışmanın yeni bölümü ise bugün saat 20.00’de ekranlara gelecek. Kıyasıya mücadelenin takımlar arasında hiç azalamadan devam ettiği yarışmada yaşananlar heyecanlı bir şekilde ekrana yansıyor. En çok izlenen programlar arasında her bölümü ile kendisine yer edinen yarışmada özellikle bu sezon kimin birinci olacağı merak ediliyor. Her hafta pazartesi, Salı, Perşembe, cumartesi ve Pazar akşamları izleyici ile buluşan yarışmanın yeni bölümü yine kendisinden çok söz ettirecek.

Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında rekabetin en üst boyutta devam ettiği yarışmada, finale doğru günler geçtikçe yarışmacılar arasında gerginlik de artış gösteriyor. Her parkurun ve mücadelenin kıyasıya yapıldığı yarışmada katılımcılar en iyi performansı göstermek için çabalıyorlar. İki takımın zorlu mücadelesi ile farklı oyunlar ile ekrana geliyor. Güç ve dayanıklılığın her sefer hissedildiği yarışmada büyük mücadele söz konusu oluyor.

Survivor Türkiye 26 Nisan’da Neler Oldu, Ödülü Kim Kazandı?

Dün yayınlanan yeni bölümde ödül oyununu kazanan takım belirlendi. Sembol ve ödül oyunu mücadelesinin verildiği yarışmada takımlar elektronik çeşitli hediyeleri kazanmak için uğraştılar. Hafta elemesi öncesinde hem moral bulmak hem de ödüllere kavuşmak isteyen takımlar kıyasıya mücadele verdiler. Ödül oyunu büyük bir mücadele ile geçti ve oyunu gönüllüler takımı kazandı. Bunun sonucunda ise fotoğraf makinesi, drone, akıllı telefon, aksiyon kamerası farklı elektronik eşyaları da kazanmış oldular. Sembol oyununda ise ilk önce kadın yarışmacılar mücadele ettiler. Sembol oyununu ise Melis kazandı. Erkeklerde ise Batuhan ödülü kazandı. Sembol oyununu da böylece ünlüler takımı kazanmış oldu.

Survivor 27 Nisan Tanıtımı Yayınlandı mı, Bugün Hangi Oyunlar Oynanacak?

Merakla beklenen yeni bölümün tanıtımı yayımlandı. Adada kıyasıya rekabetin devam ettiği görüldüğü yeni bölüm tanıtımında izleyiciler yine büyük bir merak ile doldular. Oyunların ve mücadelenin devam edeceği yarışma bugün saat 20.00’de TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.