Kahramankazan Belediyespor Bocce Takımı, Avrupa Kadınlar BocceKulüpler Şampiyonası’nda üçüncü oldu

Kahramankazan Belediyespor Bocce Takımı, Avrupa Kadınlar BocceKulüpler Şampiyonası’nda üçüncü oldu
Avrupa Kadınlar Bocce Kulüpler Şampiyonası’nda üçüncü olarak bu alanda Türkiye’ye ilk kez madalya kazandıran Kahramankazan Belediyespor Bocce Takımı, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ü ziyaret etti.

Başkan Ertürk, başarılarının devamını dilediği boccecilere çeşitli ödüller takdim etti.

Başkan Ertürk, geçtiğimiz günlerde Slovenya'nın Ljubljana şehrinde düzenlenen Avrupa Kadınlar Bocce Kulüpler Şampiyonası'nda tarihi bir başarıya imza atarak üçüncü olan ve bu alanda ülkemize ilk kez madalya kazandıran kulüp olan Kahramankazan Belediyespor Kadın Bocce Takımı sporcu ve antrenörleriyle bir araya geldi. Avrupa fatihi boccecileri başarılarından dolayı tebrik eden Ertürk, tüm sporcularla yakından ilgilendi. Ertürk, başarılarının devamını dilediği Avrupa fatihi boccecilere altın ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Boccede bel kemiğiyiz

Başkan Ertürk, Türkiye'ye böylesine önemli bir başarıyı kazandıran takımlarını canı gönülden tebrik ettiğini belirterek, kendileriyle gurur duyduklarını söyledi. Bu başarı çıtasını daha da yukarı taşımayı amaçladıklarını ifade eden Ertürk, “Türkiye’deki ilk müstakil bocce tesisleri ilçemizde kuruldu. Türkiye'de bocce sporunun ve bocce milli takımının bel kemiğini oluşturuyoruz. Yetiştirdiğimiz sporcular yalnızca ilçemizi değil, bocce milli takımında ülkemizi de temsil ediyor. Kahramankazan Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.