Altındağlı miniklere duygulandıran sürpriz

Altındağlı miniklere duygulandıran sürpriz
Altındağ Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte Altındağlı çocuklar duygu dolu bir sürprize imza attı.

Altındağ Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte Altındağlı çocuklar duygu dolu bir sürprize imza attı.

“Renkli dünyalar farkındalık ve etkileşim projesi” için bir araya gelen Altındağlı minikler ve engelli çocuklar, mozaik taşlarından yaptıkları Türk bayrağını, olay yerine çağırdıkları polis amcalarına hediye etti.

İhbar üzerine gelen, Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde  görev yapan polis memurları, bir olayla karşılaşmayı beklerken, sürprizle karşılaştı. Polis memurları, kendilerine yapılan bu jest karşısında hem çok şaşırdı, hem de çok mutlu oldu.

GÖZLERİ YAŞARTAN JEST

Altındağ Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Renkli dünyalar farkındalık ve etkileşim projesi” için bir araya gelen Altındağlı çocuklar ile Kurtuluş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin engelli öğrencileri, mozaik çalışması yaparak önemli bir iş birliğine imza attı. Engelli bireyleri toplumla kaynaştırmak, minik çocukları ise engelli abi ve ablaları ile bir araya getirmek amacıyla gerçekleştirilen proje, bir anda gözleri yaşartan bir sosyal sorumluluk projesine dönüştü. Mozaikten Türk bayrağı yapan çocuklar, yaptıkları bayrağı polis amcalarına hediye etmek istedi. İhbar üzerine, Altındağ Belediyesi Çamlık Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’ne gelen ve burada bir olayla karşılaşacaklarını sanan polisler, hiç ummadıkları bir sürprizle karşılaştı. Kendi elleriyle yaptıkları Türk bayrağını polis amcalarına veren çocuklar, polis amcalarını hem çok şaşırttı hem de çok duygulandırdı.

POLİSE MORAL DESTEĞİ

Mozaikten yapılan Türk bayrağını çocukların ellerinden teslim alan Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları ise kendilerine yapılan bu jest karşısında çok duygulandı. İhbar üzerine geldiklerini ve böyle bir sürprizi hiç beklemediklerini söyleyen polis memurları, “Tüm kardeşlerimize bizi düşündükleri ve böylesine güzel, el emeği bir eseri bize hediye ettikleri için çok teşekkür ederim. Herkesin eline, emeğine sağlık… Bu hediyeyi tüm polis memurları, Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ve tüm emniyet teşkilatı adına teslim alıyoruz. Bize çok büyük bir moral desteği oldu.” dedi.

“POLİS AMCALARI ÇOK SEVİYORUZ.”

Suriye’de önemli operasyonlara imza atan askerlerimizin ve polislerimizin daima yanında olduklarını ifade eden rehabilitasyon öğrencisi Onur Önal, “Askerlerimize ve polislerimize şanlı bayrağımızı göklerde gururla dalgalandırdıkları için çok teşekkür ederim. Bu bayrağı onlara hediye ettiğimiz için çok mutluyuz.” dedi. Polisleri karşısında görünce büyük sevinç yaşayan minik Rabia Malaman ise duygularını şu sözlerle aktardı: “Rehabilitasyon merkezindeki abi ablalarla birlikte, mozaikten Türk bayrağı yaptık. Çok güzel şeyler öğrendim. Yaptığımız bayrağı aldıkları ve beğendikleri için çok teşekkür ederim. Askerlerimizi ve polis amcaları çok seviyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.