Reynmen (Yusuf Aktaş) kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Reynmen (Yusuf Aktaş) kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Reynmen Kimdir? Aslı adı Yusuf Aktaş olan Reynmen, Türk vlogger, oyuncu, Youtuber, şarkıcıdır. Son yıllarında en popüler isimlerinden biri olan Reynmen, Youtube’da paylaştığı şarkılar ve videolar ile dünya çapında bir üne kavuşmayı başarmıştır.

Reynmen Kimdir?

Aslı adı Yusuf Aktaş olan Reynmen, Türk vlogger, oyuncu, Youtuber, şarkıcıdır. Son yıllarında en popüler isimlerinden biri olan Reynmen, Youtube’da paylaştığı şarkılar ve videolar ile dünya çapında bir üne kavuşmayı başarmıştır. Son olarak Ela isimli şarkısını Youtube’da paylaşmasının ardından dünya müzik listelerine girmeyi başaran ünlü Youtuber, özellikle genç Youtube izleyicilerinin hayran olduğu ünlüler arasında yer almaktadır. 5.59 milyon aboneye sahip olan Yusuf Aktaş, 619 milyon üzerinde görüntülenme ile dünyada en çok izlenen internet fenomenleri arasında yer almaktadır.

Scorp ve Youtube gibi video paylaşım sitelerinde çok sık yayınlar yapan ve kısa süre içinde Youtube Türkiye’nin en çok kazanan ünlülerinden biri olan Reynmen, aslen Sivaslıdır. Derdim Olsun (2019) şarkısı ile son yılların en iyi çıkış yakalayan isimlerinden biri olan Yusuf Aktaş, bu başarısının ardından yeni video klibi Ela ile dünya genelinde bir rekora imza atmayı başarmıştır. Şuan için Türkiye’nin en çok izlenen Youtube fenomenleri arasında ilk sırada gelmektedir.

Türkiye’nin en çok izlenen ve takip edilen isimlerinden biri olan Reynmen video şarkı kliplerinin yanı sıra, vlog tarzı videoları, röportajları ve diğer içerikleri ile genç Youtube izleyicisinin vazgeçilmez isimlerinden biri olmuştur. Reynmen yeni video çalışmaları ve kaliteli içerikleri ile son yılların en çok takip edilen ve sevilen isimlerinden biri olmayı başarmıştır.

Yusuf Aktaş (Reynmen) Kimdir?

6 Aralık 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Yusuf Aktaş, Kürt kökenli Türk vlogger, oyuncu, şarkıcıdır. Popüler sosyal paylaşım platformları arasında yer alan Scorp ve Youtube’da paylaştığı videolar ile tanınan Yusuf Aktaş, Derdim Olsun ve Ela isimli video kliplerinin ardından Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok farklı noktasında tanınmaya başlamıştır.

Aslen Sivaslı olan Yusuf Aktaş, Ahmet Kabaklı Okulunda ilköğretim hayatına başlamıştır. Bir süre bu okulda okuduktan sonra Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okuluna giren Yusuf Aktaş, ilkokulu burada tamamlamıştır. Sorunlu bir eğitim hayatı yaşayan Yusuf Aktaş, İKMB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine yazılmış fakat buradaki eğitimine ara verdikten sonra lise eğitime Başakşehir Lisesinde devam etmiştir. Burada da liseyi tamamlayamayan Yusuf Aktaş, en son açık öğretim lisesinde lise öğrenimini nihayet tamamlamayı başarmıştır. Uzun süredir çeşitli sosyal medya platformlarında aktif olarak paylaşımlar yapan Yusuf Aktaş, Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde yükseköğrenimini yapmaktadır.

Scorp isimli dünyaca ünlü sosyal medya platformunda kısa video ve canlı yayınları ile kısa süre içinde sosyal medya fenomenleri arasında yerini alan Yusuf Aktaş, buradan paylaştığı videolar ile binlerce takipçi elde etmeyi başarmıştır. Takip eden yıllarda Scorptaki başarısını Youtube’da taşımayı başaran Yusuf Aktaş, 2019 yılında Derdim Olsun şarkısını paylaşmasının ardından Türkiye’nin gündemine oturmuş ve 251 milyondan fazla görüntülenme sayısı ile Youtube’un en çok izlenen videoları arasında yerini almayı başarmıştır.

Takip eden aylarda Ela isimli yeni bir video klip yayınlayan Yusuf Aktaş’ın diğer çalışmaları arasında:

  • Biziz (ft. Lil Bege – 2017)
  • Voyovoy (ft. Veysel Zaloğlu – 2017)
  • Toz Duman (ft. Eypio – 2018)
  • Derdim Olsun (2019)
  • Sen Aldırma (Bilal Sonses – 2019)
  • Ela (2019)

Yer almaktadır. Türkiye’nin en çok takip edilen ve sevilen ünlüleri ile düetler yapan Reynmen, aynı zamanda El Ele isimli yeni bir çalışma ile (Petlas Basketbol Milli Takım Resmi Sponsoru Marşı) faaliyetlerine devam etmektedir. Güncel olarak kendi kanalında ve farklı kanallarda paylaşımlarına devam eden Reynmen, dünyaca ünlü isimlerle de röportajlar yapmıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.