15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz şehitleri kabirleri başında anıldı

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz şehitleri kabirleri başında anıldı
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, AK Parti Ankara Milletvekili Ali Babacan, Elmadağ Kaymakamı Turgay Ünsal..

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, AK Parti Ankara Milletvekili Ali Babacan, Elmadağ Kaymakamı Turgay Ünsal, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül,AK Parti Mamak İlçe Başkan Muhammed Abdullah Özer veMamak Müftüsü Ramazan IlıkkanOrtaköy Mezarlığı ve Cebeci Askeri Şehitliği’nde şehitleri kabirleri başında dualarla andı. Anma programı kapsamında, protokol üyeleri şehit kabirlerine çiçek bırakırken Mamak Müftüsü Ramazan IlıkkanKur'an okudu.Şehit aileleriyle yakından ilgilenen protokol üyeleri baş sağlığı dileyerek metanetli ve sabırlı olmalarını temenni etti. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz dedi.

Onlar sayesinde huzur içindeyiz

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan Cebeci Askeri Şehitliği anma töreninde konuşan Milletvekili Ali Babacan; “Bugün bu vatan uğruna canını veren şehitlerimiz sayesinde, güven ve huzur içinde yaşıyoruz. Vatan savunması söz konusu olduğunda, canları pahasına savaşan evlatlarımız olmasa, bu toprakları yurt edinemezdik ”dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.