DİKMEN CADDESİ POLİS EVİ’NDEN KONYA YOLU KESİŞİMİNE KADAR ASFALTLA KAPLANACAK

DİKMEN CADDESİ POLİS EVİ’NDEN KONYA YOLU  KESİŞİMİNE KADAR ASFALTLA KAPLANACAK
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GEÇEN YIL İLK TABAKASINI SERDİĞİ DİKMEN CADDESİ'NE, BU KEZ YARINDAN İTİBAREN SON TABAKA OLAN MODİFİYE ASFALT SERMEYE BAŞLIYOR..

Ankara Büyükşehir Belediyesi,geçen yıl ilk tabakasını serdiği Dikmen Caddesi'ne, bu kez yarından itibaren son tabaka olan modifiye (aşınma tabakası) asfalt sermeye başlıyor.

Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, Başkent'in en merkezi caddelerinden biri olan Dikmen Caddesi’nin geçen yıl ilk aşama asfaltının serildiğini, kaldırımlarının yenilendiğini belirterek, “Geçen sene Dikmen Caddesi’nde asfalt olarak binder tabakası sermiştik. Mevsim şartlarından dolayı ve asfaltın zarar görmemesi için son tabaka olarak aşınma tabakasını sermemiştik. Şimdi, aşınma tabakası olarak en dayanıklı olan modifiye asfalt serim çalışmalarına başlıyoruz”dedi.

Vedat Üçpınar, asfalt serim çalışmalarının, Polis Evi’nin bulunduğu Dikmen Caddesi’nin Çetin Emeç Bulvarı kesişiminden başlayıp, yukarıya, Konya Yolu kesişimine kadar boydan boya devam edeceğini söyledi. Üçpınar, yolun çalışma yapılan bölümlerinin trafiğe kapalı olacağını belirtti.

Asfalt serim çalışmasının yaklaşık 10 gün içinde bitirilmesinin planlandığını ifade eden Vedat Üçpınar, caddedeki refüjün de kaldırılacağını kaydederek,“Dikmen Caddesi’ndeki refüjle ilgili yaşanan sıkıntılar nedeniyle sürücülerden ve yayalardan gelen talep üzerine kaldırılarak, yerine trafik akışının daha kolay olması için tırtıklı yol çizgileri çekilecek”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.