Pursaklar Belediyesi’nin açmış olduğu Yaz Spor Okulu'na büyük ilgi

Pursaklar Belediyesi’nin açmış olduğu Yaz Spor Okulu'na büyük ilgi
Pursaklar Belediyesi’nin açmış olduğu yaz okulu yüzme kursunda 7 ila 15 yaş arasındaki çok sayıda çocuğa eğitim veriliyor.

Öğrencileri yarı olimpik havuzda eğiten Pursaklar Belediyesi, erkek ve kız çocuklara farklı günlerde özel eğitim veriyor. Haftada iki gün yüzme kursuna katılan 70’in üzerindeki çocuk, yüzmenin keyfini çıkartıyor. Basketbol, voleybol, Taekwondo ve yüzme olmak üzere toplam 4 branşta faaliyet gösteren yaz okulunda, çocuklar hem spor yapıyor hem de eğleniyor. Denizi olmayan Ankara’da çocukları yüzme zevkinden mahrum bırakmak istemediklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “İki senedir yüzme kursu da açıyoruz.

Talepler her geçen yıl artıyor. Çocuklarımızı Keçiören’deki bir yüzme kursuna götürüyoruz. İnşallah ilçemizdeki yarı olimpik yüzme havuzumuzda bu sene tamamlanacak. Bundan sonraki kurslarımızı kendi havuzumuzda gerçekleştireceğiz” dedi.

Her yıl binlerce çocuğu yaz spor okullarında eğittiklerini ifade eden Başkan Çetin yaz okullarını şu şekilde değerlendirdi: “Okullar Hayat Olsun Projesini dört yıl önce uygulayan ilk belediye biz olduk. Diğer branşlarımızı okul bahçelerinde yapıyoruz ve istiyoruz ki çocuklarımız okullardan kopmasın. Burada aynı zamanda adab-ı muaşeret eğitimleri de veriyoruz.” Yaz spor okuluna katılan bütün çocuklara her yıl spor malzemelerini hediye eden Pursaklar Belediyesi bu sene de geleneği sürdürerek yaz spor okuluna katılan bütün çocuklara spor malzemesi hediye etmeye başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.