Altındağ Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılı başlamadan okullarda tadilat işlemlerine başladı

Altındağ Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılı başlamadan okullarda tadilat işlemlerine başladı
Eğitime verdiği desteği hiç kesmeden sürdüren Altındağ Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılı başlamadan önce okullarda kapsamlı bir tadilat çalışması sürdürüyor.

Öğrencilerin pırıl pırıl okullarda ders işlemesi için toplam 1 milyon 180 bin TL bütçeyle 38 okulu kapsayan ve 6 ekiple sürdürülen tadilat çalışmalar büyük bir titizlikle devam ediyor. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çocuklarımıza bırakacağımız en iyi mirasın eğitim olduğunu söyleyerek, Altındağ’da okulların ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra Altındağ’a yeni okullar yaptıklarını da hatırlattı.

Okullar pırıl pırıl

Büyük bir özenle çalışan Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 38 okulun iç ve dış cephe boyalarını gerçekleştirdi. Okulların bahçe duvarları ile okul kapıları da boyanıyor. Sıvası dökülen yerleri de onaran ekipler yaptıkları titiz çalışmayla öğretmenler ve vatandaşların beğenisini kazanıyor.

Altındağ’daki okullara eğitim öğretim yılı boyunca destek vermeye devam edeceklerini belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki: “Ayrıca öğrencilerimizin de okullarını kendi evleri gibi koruyup kollaması ve temiz tutması bizim için çok önemli… Bunun için de yıl boyunca temizlik konulu seminerler veriyor ve öğrencilerimizi bilinçlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Atilla İlköğretim Okulu Müdürü Hale Sülüş Örenç; “ İlkokulumuz çevre bölgede acil tadilat bekleyen okullardan birsiydi. Dış cephe boyası kötü halde ve duvarlarına yazılan uygunsuz yazılar vardı. Altındağ Belediyesi’ne bağlı ekipler okulumuza gelerek titiz bir çalışma sonucu tüm aksaklıkları giderdi. Okulumuzda öğrenciler yeni eğitim öğretim yılında gönül rahatlığı ile ders işleyebilecekler. Okulumuzu prıl pırıl bir hale getirdiği için belediyemize çok teşekkür ederiz.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.