Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Avukat Damla Kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Avukat Damla Kimdir?
ATV ekranlarının sevilen mafya dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yayınlanan son bölümü ile dizinin takipçileri yeni bir oyuncu ile karşılaşmıştır. Ünal Bey’in (Tarık Ünlüoğlu) avukatı rolüyle diziye dahil olan Avukat Damla (Sema Öztürk) diziye girer girmez birçok kişinin ilgi odağı olmayı başarmıştır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Avukat Damla Kimdir?

ATV ekranlarının sevilen mafya dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yayınlanan son bölümü ile dizinin takipçileri yeni bir oyuncu ile karşılaşmıştır. Ünal Bey’in (Tarık Ünlüoğlu) avukatı rolüyle diziye dahil olan Avukat Damla (Sema Öztürk) diziye girer girmez birçok kişinin ilgi odağı olmayı başarmıştır.

Dizide Ünal Bey’in avukatı rolünü canlandıran Sema Öztürk, dizinin başrolü Hızır Reis’e (Oktay Kaynarca) söyleyecekleri ve dizideki rolüyle heyecan yaratmıştır. Alparslan tarafından aile ile tanıştırılan Avukat Damla’nın dizideki tarafı henüz netlik kazanmamıştır. Ceylan’ın Hızır Reis’e avukattan uzak durması gerektiği yönündeki mesajını iletmesinin ardından izleyiciler tarafından yaşanacaklar merakla beklenmektedir.

Sema Öztürk (EDHO Avukat Damla) Kimdir?

23 Haziran 1977 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Sema Öztürk, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna dahil olduktan sonra birçok kişi tarafından merak edilmeye başlanmıştır. EDHO’dan önce çok sayıda yapımda rol alan başarılı oyuncu aynı zamanda; manken, sunucu, sinema ve dizi oyuncusudur.

İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden mezun olan güzel oyuncu, 1997 yılında diksiyon ve oyunculuk eğitimi almasının ardından televizyon ve sunuculuk kariyerine başlamıştır. Birçok başarılı televizyon yapımında rol alan Sema Öztürk son olarak Türk televizyonlarının başarılı yapımlarından biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde, Ünal Bey’in ve Alparslan Çakırbeyli’nin avukatı olarak diziye yeni bir soluk getirmiştir.

EDHO’ya kadar çok sayıda televizyon yapımında rol alan Sema Öztürk aynı zamanda; Deli Dumrul, Hacı ve Avrupalı adlı üç adet sinema filminde de rol almıştır. Kısa süre içinde başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çeken Sema Öztürk, Türk televizyonlarına damgasını vuran ve hala eski bölümleri bile birçok kişi tarafından takip edilen başarılı televizyon dizlerinde rol almıştır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile yeniden gündeme gelen ve tüm televizyon seyircisi tarafından ilgiyle takip edilmeye başlayan Sema Öztürk, uzun süredir televizyon ekranlarından uzak bir hayat yaşamaktaydı. Eşkıya’nın kadrosuna dahil olmadan önce Kanal D ekranlarının başarılı yapımlarından biri olan efsane dizisi Meryem’de Tülin Sargun karakterine can vermiş ve izleyicilerden tam not almayı başarmıştır.

Sema Öztürk’ün Dizi ve Sinema Kariyeri

ATV’nin en sevilen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni oyuncusu ile izleyicilerin yine gündemine oturmuştur. Çok sayıda başarılı televizyon ve sinema yapımında başarılı bir grafik çizen güzel oyuncu sosyal medyada son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başarmıştır. Sema Öztürk’ün rol adlığı diziler ve başlıca sinema filmleri arasında:

  • Kurtlar Vadisi Pusu (2007)
  • Melekler Adası (2004)
  • Dadı (2001 – 2002)
  • Ayrılsak da Beraberiz (1999)
  • Ruhsar (1997)
  • Karamelek (1997)
  • Avrupalı (Film – 2007)
  • Deli Dumrul (Film 2017)
  • Meryem (2017)
  • Karadayı (2012)
  • Hacı (Film – 2005)
  • Roya (Kısa Film 2014)
  • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (2019 – halen)

Yer almaktadır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Damla karakteri ile diziye hızlı bir giriş yapan Sema Öztürk, avukat rolüyle sevenlerinin yeniden karşına çıkmıştır. Türkiye’nin en çok izlenen televizyon dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde Avukat Damla’nın nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden merak konusu olmuştur.

Uzun süredir televizyonlardan uzak duran güzel ve başarılı oyuncu Sema Öztürk, dizide rol aldığı bölümlerde izleyicilerin kafalarında soru işaretleri bırakmıştır. Dizinin ilerleyen bölümlerinde ise Sema Öztürk’ün Avukat Damla karakteri ile nasıl bir rola bürüneceği tüm Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri tarafından merakla beklenmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.