Keçiören Belediyesi, Faslı yetim çocukları Ankara ve Keçiören'de mini bir tura çıkardı

Keçiören Belediyesi, Faslı yetim çocukları Ankara ve Keçiören'de mini bir tura çıkardı
Fas'ta eğitimlerine devam eden başarılı 13 öğrenci, Keçiören tarihi ve doğal güzelliklerini ve Ankara'nın tarihi duraklarını gezme imkanı yakalarken bol bol fotoğraf çekmeyi de ihmal etmediler.

Keçiören Estergon Türk Kültür Merkezi, Etnografya Müzesini gezen çocuklar ayrıca bir doğa harikası olan Kartaltepe Kent Ormanını ve Çanakkale Anıtını görme imkanı da yakaladılar. Kartaltepe'de bisiklete binerek doğanın içinde keyifli bir gezinti yapan çocuklar deniz bisikletini de deneyimlediler.

GÜMÜŞDERE'YE TAM NOT

Okyanuslardan gelen balıklara ev sahipliği yapan Deniz Dünyası'nda okyanusu ve denizde yaşayan canlıları keşfe çıkan çocuklar, bir doğaya dönüşüm projesi olan Gümüşdere Ihlamur Vadisi'nin seyir teraslarının tadını çıkardılar. Tarihi köprüleri, spor ve oyun parkurları ile Keçiören'in ortasındaki vadi, Faslı öğrencilerden tam not alırken, keyifli gezi Antares AVM'de oynanan bowling maçıyla daha da eğlenceli hale geldi.

Teleferikle gökyüzünden kuşbakışı Keçiören'i seyretmeyi de ihmal etmeyen çocukların Ankara'daki durakları ise Hacı Bayram Cami, Anıtkabir, Ankara Kalesi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi oldu.

Faslı öğrenciler ayrıca Bursa ve İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini de gezdiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.