Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağlı öğretmenleri Altındağ Kültür Sarayı’nda ağırladı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağlı öğretmenleri Altındağ Kültür Sarayı’nda ağırladı
Başkan Tiryaki: “Bir öğretmen, topluma sadece bir öğrenci bile kazandırdığında, bence görevini yapmıştır. Sizlerin vatanına, milletine ve ailesine hayırlı bir değil yüzlerce öğrenci yetiştirdiğini biliyorum” dedi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğindeki Öğretmenler Günü Programı’na bin eğitimci katıldı. Programda Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, Altındağ İlçe Mili Eğitim Müdürü Zülkarneyin Avcı, AK Parti Şanlıurfa Eski Milletvekili Mehmet Atilla Maraş ile çok sayıda okul müdürü ve öğretmen katıldı.

Öğretmenler korosu kulakların pasını sildi

Öğretmenler Günü etkinliği, Altındağ Halk Eğitim Merkezi tarafından kurulan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenleri Korosu Türk Halk Müziği konseri ile başladı. Öğretmeler, 40 yıllık sanatçılara adeta taş çıkarttı. Birbirinden güzel türküler söyleyen öğretmenler, salonu coşturdu.

4. Ankara Geneli Öğretmenler Arası Şiir Okuma Yarışması’nda dereceye giren eğitimcilere de ödülleri aynı gecede takdim edildi. Öğretmenler hediyelerini Başkan Veysel Tiryaki’den, Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu’ndan ve Altındağ İlçe Mili Eğitim Müdürü Zülkarneyin Avcı’dan aldı. Program, halkoyunları ekiplerinin gösterisiyle devam etti.

Hepiniz çok değerlisiniz”

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, her yıl Öğretmenler Günü sebebiyle ilçedeki eğitimcilerle buluştuklarını hatırlattı. Tüm öğretmenlerin bu özel gününü kutlayan Başkan Tiryaki, “Yaklaşık 10 yıldır ilçedeki okulları düzenli ziyaret ediyorum. Öğrencilerle ve öğretmenlerle buluşuyorum. Sorunlarını ve taleplerini dinliyorum. Elimizden geldiğince tüm okullarımıza destek olmaya, eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz. Altındağ’a okul yapıyoruz. Bugün çocuklarımızın doğru rol modellere ihtiyacı var. Öğretmenlerimiz çocuklarımızın ilk rol modellerindendir. Verdiğiniz eğitimin yanı sıra, çocuğun hayata bakışını şekillendirdiğiniz için de çok değerlisiniz. Hepinizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. “ dedi.

Eğitime hep destek tam destek

Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, sözlerine Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehit öğretmenleri anarak başladı. Bir ulusun ileri gitmesinde öğretmenlerin büyük pay sahibi olduğunu aktaran Karaömeroğlu, öğretmenlerin çok kutsal bir görev üstlendiğini dile getirdi. Karaömeroğlu, desteklerinden dolayı Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’ye teşekkür etti.

Altındağ İlçe Mili Eğitim Müdürü Zülkarneyin Avcı ise Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) “Ya ilim öğreten, ya ilim öğrenen, ya dinleyen ya da bunları seven ol” hadisini meslektaşlarıyla paylaştı. Altındağ Belediyesi’nin eğitim camiasına büyük destek verdiğini ifade eden Avcı, “Başkanımız Sayın Veysel Tiryaki’ye çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.