7. ULUSLARARASI BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ’NİN 2. GÜNÜNDE, FUNDA ARAR, SİNAN AKÇIL İLE UĞUR IŞILAK KONSER VERDİ

7. ULUSLARARASI BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ’NİN 2. GÜNÜNDE,  FUNDA ARAR, SİNAN AKÇIL İLE UĞUR IŞILAK KONSER VERDİ
ALANI DOLDURAN ONBİNLERCE BAŞKENTLİ, BİRBİRİNDENHAREKETLİ VE GÜZEL ŞARKILAR EŞLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENDİ

Başkentliler, 7. Uluslararası Büyük Ankara Festivali’nde, gündüzü ayrı gecesi ayrı etkinliklere katılarak, muhteşem bir yaz tatili geçiriyor. Festival'in 2. gününde, ünlü sanatçılarFunda Arar, Sinan Akçıl ile Uğur Işılak konser verdi.

Gündüz saatlerinden itibaren, Festival'in yapıldığı Atatürk Kültür Merkezi alanına gelen ziyaretçiler, çeşitli gösteri ve etkinliklerin de bir parçası oldular.

Havanın kararmaya başlamasıyla birlikte konser alanını doldurmaya başlayan Başkentliler, sanatçıların konseri öncesinde, Ankara havaları eşliğinde ekiplerin"kaşık şovunu" izledi.

Festival’in heyecanla beklenen konser programının 2. gününde, Türk Halk Müziği'nin sevilen sanatçısı Uğur Işılak, elindeki sazı ve tok sesiyle, ünlü ozan Aşık Veysel’in besteleri başta olmak üzere sevilen şarkıları seslendirdi. Işılak, konseri sırasında sahneye çağırdığı genç hayranı Umut’un söylediği"Allı Turnam”türküsünü büyük bir keyifle dinlerken, sahnede sıcak görüntüler oluştu.

-SİNAN AKÇIL, KONSERİNİ "MEMLEKETİM" ŞARKISIYLA TAMAMLADI

Uğur Işılak'ın ardından, gençlerin hayranı olduğu, Besteci ve Yorumcu Sinan Akçıl, sahne aldı. Hayranlarının alkışları arasında, birinden hareketli ve romantik şarkılarını seslendiren Akçıl’a, vatandaşlar danslarıyla eşlik ederek, keyif dolu saatler yaşadı. Akçıl, konserini, elinde Türk Bayrağı ve fonda 15 Temmuz şehitleri görüntülerinin yer aldığı“Memleketim”şarkısıyla tamamlarken, alanda duygusal anlar yaşandı.

-FUNDA ARAR, MÜZİK ZİYAFETİ VERDİ

Pop müziğinin güçlü sesi ve sevilen sanatçısı Funda Arar, festivalin ikinci gününde son olarak sahne aldı. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Arar, herkesin gönlünde taht kuran birbirinden güzel eserlerini, sevenleri için okudu. Sahneye çıktığı andan itibaren, hayranlarının sevgi seliyle karşılanan Arar, "Camdan Kalp", "Benim İçin Üzülme", "Alagül", "Terk Etmedi Sevdan Beni"gibi sevilenşarkılarını, izleyicilerle birlikte seslendirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek, konser arasında sahneye çıkarak, Funda Arar’a çiçek takdim etti. Funda Arar, Nevin Gökçek'in isteği üzerine "Camdan Kalp”parçasını tekrar seslendirdi.

Konserine, rock müziğinin efsane sanatçılarından Erkin Koray’ın“Arapsaçı", "Çöpçüler”gibi herkesin ezbere bildiği eserlerini seslendirerek devam eden Arar, sevenlerine sıcak yaz akşamında yaşattığı müzik ziyafetiyle, unutulmaz bir geceye imza attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.