Müge Anlı'da Dehşete Düşüren Cinayet! 67 Yaşındaki Kadını...

Müge Anlı'da Dehşete Düşüren Cinayet! 67 Yaşındaki Kadını...
ATV ekranlarında seyircilerin karşısına gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert'de İzmir'de yaşanan Gülümser Bulut cinayetiyle ilgili detaylar kan dondurdu.

ATV ekranlarında izleyenlerin karşısına gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programda İzmir'deki evinde kefenlenmiş şekilde bulunan 67 yaşındaki yaşlı kadının katil zanlısını arama çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. İsmi Gülümser Bulut olan talihsiz kadının ölüm şekli, Yunus Kahraman'ın 1999 yılı içerisinde işlediği Nilgün Kırlı cinayetiyle aynı. Hatice Ayhan'ın vermiş olduğu çelişkili açıklamalar ise büyük bir şok yarattı. Tüm bulgu ve ortaya çıkan deliller ele alındığında cinayet zanlısı olarak Gülümser hanımın öz kızı olan Hatice Ayhan ve akraba Yunus Kahraman öne çıkıyor.

2018 yılı 16 Ağustos tarihinden sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 67 yaşındaki yaşlı kadının naylona sarılıp ardından kefenlenerek yattığı çekyatın içerisine saklanan cesedi, 18 Ağustos 2018 tarihinde kızı Hatice Ayhan ve kuzeni Hacer Huy'ca bulunmuştu.

Cinayetle ilgili araştırma yapan Müge Anlı ekibi ise kan donduran olaylar zinciriyle karşı karşıya kaldılar. Gülümser Bulut'un ölü bulunduğu tarihin sonrasında geçen 2 ayın ardından gözaltına alınarak tutuklanan akrabası Yunus Kahraman'ın Özlem Akusta isimli kadının kaybıyla ilgili teknik takipte de olduğu ortaya çıktı.

Her iki olayda da şüpheli olarak görülen 39 yaşındaki şahsın bundan 20 yıl önce 1999 tarihinde Nilgün Kırlı'yı öldürdüğü bilgisine ulaşıldı. Konuya yönelik bir diğer ortaya çıkan detay ise, yaşlı kadının öldürülmesinden sonra Yunus Kahraman isimli şahsın telefon görüşmeleri oldu. Yunus Kahraman 16 Ağustos'ta Gülümser Bulut'un ikamet ettiği eve gitmiş ve burada yaklaşık olarak 3 saat boyunca kalmış.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.