Çankaya Belediyesi Pony Park, kreş ve ilkokul çocuklarını misafir ediyor

Çankaya Belediyesi Pony Park, kreş ve ilkokul çocuklarını misafir ediyor
Küçük yaşta hayvan sevgisinin aşılanması ve atları tanıma için düzenlenen Pony Park gezisinin son konukları Şehit Battal İlgün İlkokulu ana sınıfı öğrencileri oldu.

Çankaya Belediyesi Pony Park, minikleri ağırlamaya devam ediyor. Farklı okullardan birçok minik öğrencinin ziyaret ettiği park, küçük yaşta hayvan sevgisinin aşılanmasını sağlıyor.

ATLARA DOKUNARAK HAYVAN SEVGİSİ AŞILANIYOR

Pony Park, son olarak Şehit Battal İlgün İlköğretim Okulu’nun ana sınıfı öğrencilerini ağırladı. Pony Park’ta tay ve ponylerle bir araya gelen minik öğrenciler, görevliler eşliğinde ata binmenin heyecanını yaşadı. Kitaplardaki resimlerde gördükleri atları ve ponyleri ilk kez yakından görme ve onlara dokunma imkanı bulan çocukların mutlulukları görülmeye değerdi.

BİNİCİLİK SPORUNA DESTEK

Çukurambar Öğretmenler Caddesi’nde Çankaya Park içinde bulunan Pony Park,2 bin500 metrekarealanıyla hizmet veriyor. 18x36 metrelik manej (at eğitiminin yapıldığı yer) alanı ile çocuk ve gençlere at sevgisinin kazandırılmasında Ankara’nın önemli bir açığını kapatan Pony Park, binicilik sporuyla ilgilenmek isteyenlere de imkan sunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.