Gölbaşı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yaz spor okulları çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor

Gölbaşı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yaz spor okulları çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor
Yaz spor okulları, futbol, bayan futbolu, basketbol, voleybol, tekvando, güreş, jimnastik ve hentbol olmak üzere 8 farklı branşta eğitim veriyor.

Profesyonel antrenör ve öğretmen kadrosu ile yaklaşık 800 öğrenciye eğitim veren yaz spor okulu, Bezirhane ve Karagedik Mahalleri’nde de hizmet veriyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, geleneksel hale gelen yaz spor okullarında öğrencilerin keyifli ve hoş bir zaman geçirmeleri temennisinde bulundu.

Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal, her yıl okulların kapanmasıyla birlikte yaz spor okullarının açıldığını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Kulübümüzün lisanslı hocaları nezaretinde 2.5 aylık süre içerisinde haftada 3 gün spor eğitimi veriliyor. Öğrencilerimizin yaz aylarında fiziksel gelişmeleri açısından verimli bir dönem geçirmelerini istiyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.