Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 6 taksi durağını daha yeniliyor

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 6 taksi durağını daha yeniliyor
Keçiören Belediyesi taksi hizmetinin yüksek standartlarda verilebilmesi ve taksici esnafına en elverişli çalışma koşullarının sağlanması amacıyla taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor.

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler taksi duraklarını estetik, fonksiyonel, konforlu hale getirmek için 6 taksi durağında daha çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Çift Asfalt, Barış, İncirli, Aşağı Eğlence, Etlik Bakkal, Emrah Taksi Duraklarında yapılan çalışmaların 1 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

6 tanesinin yenilenmesi ile birlikte yenilenen taksi durağı sayısının 15'e çıkacağını belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak; "Vatandaşlarımızın ve taksici esnafımızın hizmet standartlarını yükseltmek ve Keçiören'in estetik görünüşüne de katkı sunmak amacıyla taksi duraklarımızı yenilemeye devam ediyoruz. Taksici esnafımız bize teşekkürlerini ve yeni taksi duraklarına kavuştukları için sevinçlerini ifade ediyorlar, onların memnuniyeti bizleri de mutlu ediyor.Keçiören daha da güzelleşirken, esnafın da hizmet standartları yükseliyor." diye konuştu.

Sağlıklı, kullanışlı ve ihtiyaca uygun inşa edilen taksi durakları hem müşteriyi hem de taksici esnafını memnun ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.