Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Kahramankazanlılarla buluştu

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Kahramankazanlılarla buluştu
Kahramankazan Belediyesi’nce düzenlenen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor..

Etkinlikler kapsamında düzenlenen demokrasi nöbetlerine katılan ilahiyatçı akademisyen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Kahramankazanlılarla buluşarak şehitler için dua etti.

FETÖ tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişimi sırasında 4’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı’ndan kalkarak sivil halkı, TBMM’yi ve devlet kurumlarını bombalayan F-16’ları engellemeye çalışırken 9 şehit, 92 gazi veren Kahramankazan’da gerçekleştirilen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Etkinlikler kapsamında düzenyenen demokrasi nöbetlerine Kahramankazanlılar yoğun ilgi gösteriyor. Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kaymakam Engin Aksakal, şehit yakınları ve gaziler ile vatandaşlar katıldı.

Hatipoğlu dua ettirdi

İlahiyatçı akademisyen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu da demokrasi nöbetlerine katılarak ilçe halkıyla buluştu. Kahramankazanlılar, Hatipoğlu’na yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Hatipoğlu burada yaptığı konuşmada, Kahramankazan’ın 15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesinde en önemli yerlerin başında geldiğini belirterek, ilçe halkına verdiği destansı mücadeleden dolayı kutladı. Hatipoğlu daha sonra meydanı dolduran binlerce Kahramankazanlı ile birlikte şehitler ve gaziler için dua etti.

Ekmeğimizi paylaşırız, vatanımızı paylaşmayız

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'de, demokrasi nöbetlerinde meydanları dolduran binlerce Kahramankazanlı ile birlikte Türk Milleti’nin vatanını işgal ettirmeyeceği ve parçalattırmayacağı mesajını haykırdıklarını söyledi. Ertürk, “Türk Milleti olarak ekmeğimizi bölüşürüz, paylaşırız. Ancak söz konusu vatan olunca asla vatanımızı paylaşmayız, paylaşamayacağımızı da 15 Temmuz’da tüm dünyaya gösterdik” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.