Honda HR -V SUV sahibi olmak isteyenlere düşük faizli kredi imkanı

Honda HR -V SUV sahibi olmak isteyenlere düşük faizli kredi imkanı
Honda SUV ailesinin yeni üyelerinden biri olan HR –V 2019 model araçlarda geçerli olmak üzere Eylül sonuna kadar avantajlı indirim fırsatları sunulmaktadır. Yeni Honda SUV ailesi %0 faiz avantajıyla tüm Honda yetkili satıcılarında yeni alıcılarını bekliyor.

Honda HR -V SUV İndirim Fırsatı

Honda SUV ailesinin yeni üyelerinden biri olan HR –V 2019 model araçlarda geçerli olmak üzere Eylül sonuna kadar avantajlı indirim fırsatları sunulmaktadır. Yeni Honda SUV ailesi %0 faiz avantajıyla tüm Honda yetkili satıcılarında yeni alıcılarını bekliyor. Honda HR –V model araçlarda geçerli kampanya kapsamında 30 bin TL’ye kadar 12 ay %0 faiz fırsatı ve uygun geri ödeme seçenekleri sunulmaktadır. 19 Eylül – 30 Eylül 2019 tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında birbirinden avantajlı fırsatlar sunulmaktadır.

2019 HR –V model sıfır araçlarda geçerli olmak üzere sunulan kampanya kapsamında TL cinsinden araç kredisi kullandırılacaktır. Yeni Honda HR – V için kullanılacak kredi kapsamında kredi sunan finans kuruluşu tarafından ek şartlar aranabilir. 120.000 TL’ye kadar olan kredi kullanımları için %70, 120.000 TL ve üzeri için %50 oranında kredilendirilme imkanı da sağlanacaktır. Honda’nın sevilen SUV modellerini indirimli fiyatlarla satın almak için Honda yetkili satıcılarını ziyaret edebilir ve kampanya detayları hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Honda HR – V Kampanya Detayları

Honda SUV model araç kampanyaları kapsamında HR –V 2019 model araçlarda geçerli olmak üzere 50.000 TL için 12 ay %0 faiz avantajı sağlanmaktadır. Kredi kullandıracak finans kuruluşunun belirlediği kriterlere göre uygun geri ödeme seçenekleriyle Honda SUV ailesine katılabilirsiniz. 19 Eylül – 30 Eylül 2019 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında:

30.000 TL’ye 12 ay %0 Faiz,
50.000 TL’ye kadar kredi avantajı,
Araç bedelinin %70’ine kadar finansman desteği ve
Esnek geri ödeme koşullarıyla,
Satış gerçekleştirilmektedir. Honda’nın beğenilen yeni 2019 SUV modelleri arasında yer alan HR –V model araçlar için kampanya kapsamında yarıca hayat sigortası da uygulanacaktır. Araç nihai tutarının fatura değeri dikkate alınarak kredi oranları belirlenecektir.

Honda SUV kampanyaları kapsamında HR – V model araçların yanı sıra, CR –V model SUV araçlar içinde benzer indirim kampanyaları uygulanmaktadır. Eylül ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanyadan tüm Honda yetkili satıcıları üzerinden yararlanabilirsiniz.

Honda SUV HR – V Kampanyası Ödeme Seçenekleri

Honda HR – V Eylül kampanyası kapsamında sunulan kredi desteği sayesinde, Honda’nın sevilen SUV modellerini uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Honda HR – V model araçlarda geçerli olmak üzere sunulan kredi desteği kapsamında:

12 vade seçeneği,
%0 faiz oranı,
50.000 TL’ye kadar kredi seçeneği,
262,50 TL tahsis ücreti,
%0,98 yıllık maliyet oranı,
4.166,67 TL taksit tatarı
Sunulmaktadır. Kredi kapsamında finans kuruluşu tarafından farklı seçenekler ve faiz oranları uygulanabilir. Honda SUV modellerinde geçerli olmak özere, HR – V 2019 model araç alımları için 30.000 TL’ye 12 ay %0 faiz uygulanacaktır.

Honda HR – V Hurda Teşviki Anahtar Teslim Fiyatı

Honda yetkili satıcıları üzerinden yeni model Honda HR –V araçları avantajlı indirim seçenekleri ve hurda teşviki anahtar teslim fiyatlarıyla satın alabilirsiniz. Avantajlı indirimlerin yanı sıra, %0 faiz fırsatıyla sunulan Honda Eylül ayı SUV kampanyası kapsamında:

Honda HR –V 1.5 L Executive Otomatik – Benzin – 194.000 TL (Hurda teşviki)
Honda HR –V 1.5 L Executive Otomatik – Benzin – 206.00 TL (Tavsiye edilen satış fiyatı)
Avantajlı fiyatlarla sunulmaktadır. SUV model araç fiyatlarında indirim oranları ve araç teslim fiyatları, donanım özellikleri, renk ve araç teknik özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. 19 Eylül – 30 Eylül 2019 tarihleri arasında geçerli olan kampanyadan hurda teşviki ile birlikte yararlanabilirsiniz. Tüm Honda yetkili satıcıları üzerinden kampanya geçerli olacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.