Başkan Gökçek; LYS 2017 Türkiye Şampiyonu ve Türkiye Üçüncüsü başarılı öğrencilerini, makamında kabul etti

Başkan Gökçek; LYS 2017 Türkiye Şampiyonu ve Türkiye Üçüncüsü başarılı öğrencilerini, makamında kabul etti
MURADİYE ÖZEL NENE HATUN KIZ FEN LİSESİ’NİN LYS 2017TÜRKİYE BİRİNCİSİ BEYZA GÜRBÜZ İLE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜZÜLEYHA SEYHAN’I KABUL EDEN BAŞKAN GÖKÇEK:"DEMEK Kİ EMEK VERİLDİĞİ ZAMAN NETİCESİ ALINIYOR.GERÇEKTEN GURUR DUYDUM. SAĞOLUN, VAR OLUN”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Muradiye Özel Nene Hatun Kız Fen Lisesi’nin LYS 2017 Türkiye Şampiyonu ve Türkiye Üçüncüsü başarılı öğrencilerini, makamında kabul etti.

Muradiye Özel Nene Hatun Kız Fen Lisesi’nin LYS 2017 MF1, MF2, MF3, MF4 alanlarında Türkiye birincisi olan Beyza Gürbüz ile MF1 alanında Türkiye üçüncüsü olan Züleyha Seyhan’ı, okul idarecileri ve velileriyle birlikte makamında ağırlayan Başkan Gökçek, öğrencileri tebrik ederek, şunları söyledi:

“Beyza ve Züleyha kızlarımızı tebrik ediyorum. İkisi hem sınıf arkadaşıymış hem yurtta oda arkadaşıymış. Bu başarıya, birisi birincilikle, diğeri üçüncülükle mühürlerini vurmuşlar. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kentimin bir okulu olan Muradiye Nene Hatun Kız Fen Lisesi'nin gösterdiği bu başarıdan dolayı gurur duyuyorum. Allah, başarılarının devamını niyaz etsin. Demek ki emek verildiği zaman neticesi alınıyor. Gerçekten gurur duydum, sağolun, var olun.”

Muradiye Öğretim Kurumlarının başarısına da dikkat çekerek, bundan sonra da Türkiye’de başarılara devamlı imza atacak bir kurum olduğunu belirten Gökçek, şöyle devam etti:

"Bu okulun kurulmasında Rıza Çöllüoğlu ve Musatafa Kalfaoğlu hocalarımızın emekleri çok büyük. Bunları inkar etmek mümkün değil. Gençlik yıllarımdan itibaren, Keçiören Belediye Başkanı olduğum andan itibaren hep beraber oldum. Bir çok konuda müspet karar vermem konusunda da bana her zaman yardımcı, yol gösterici olmuşlardır. Allah onlardan razı olsun. Bu büyük eserleri de meydana getirdiler. Her ikisi birden inanılmaz bir çalışma içindeydi. Allah onların mekanlarını cennet eylesin."

-BAŞARI, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNE VE GAZİLERİNE İTHAF EDİLDİ-

Başkan Gökçek, makamında ağırladığı şampiyon öğrencilere, duygu ve düşüncelerini de sordu.

Türkiye ŞampiyonuBeyza Gürbüz, “Özellikle arkadaşlarımızla birlikte çalışmamız, bizim için çok faydalı oldu. Okulumuza da yine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu başarıyı güzel biçimde değerlendiririz. Tıp Fakültesi’nde okumak istiyorum"dedi.

Züheyla Seyhan da“Aileme, akrabalarıma, okuluma, bana destekleri ve emekleri için çok teşekkür ediyorum. Bu emeğin karşılığını, alnımın akıyla ödemek istiyordum. Allah da nasip etti”diye konuştu.

Muradiye Özel Nene Hatun Okulları Koordinatör Müdürü Ahmet Aldanmaz ise“Nene Hatun Kız Fen Lisesi olarak gerçekten çok büyük bir başarıyı, Rabbimiz nasip etti. Başarımızı, 15 Temmuz şehitlerimize, gazilerimize ve Kurumumuzun kurucuları, rahmetli Rıza Çöllüoğlu ile rahmetli Mustafa Kalfaoğlu hocalarımıza ithaf ediyoruz"diye konuştu.

Başkan Gökçek, konuklarına, Kur'an-ı Kerim, Mehmet Akif Ersoy’un Safahat'ı ile kendi isminin yazılı olduğu kalem hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.