SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek, 15Temmuz'da şehit olan Mustafa Solak'ın ailesini ziyaret etti

SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek, 15Temmuz'da şehit olan Mustafa Solak'ın ailesini ziyaret etti
SOS ONURSAL BAŞKANI GÖKÇEK, CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ ÖNÜNDE ŞEHİT EDİLEN MUSTAFA SOLAK'IN EŞİ MELEK SOLAK VE OĞLU EMRE SOLAK'I, ETİMESGUT’TA YAŞADIĞI EVDE ZİYARET ETTİ

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, 15 Temmuz hain darbe girişiminde, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit edilen Mustafa Solak'ın eşi Melek Solak ve oğlu Emre Solak'ı, Etimesgut'ta yaşadığı evde ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Melek Solak, Nevin Gökçek’e teşekkür etti.15 Temmuz şehidi Mustafa Solak'ın eşi Melek Solak, o geceyi şu sözlerle anlattı:

"Gece eşimi arkadaşı aradı, uyandık. Gözlerimi açtığımda, eşimin 'Yine mi ortalığı karıştırdılar' dediğini duydum. Hemen kalktı, abdest aldı. Üstünü giydi. Evden çıkarken sorduğumda, 'Külliye'ye gidiyorum. Vatan elden gidiyor. Sen gitmezsen, ben gitmezsem kim gidecek?'diyerek evden çıktı. O gece eşimle 3 kez konuştum. Son telefonda'Camiye gidiyoruz'demişti.

Oturma odasında uyuyakalmışım. Rüyamda eşimin baş üstü düştüğünü gördüm. O an TV'de de Külliye'ye bomba atıldığı haberini gördüm. Hemen kalktım, aramaya başladım ama ulaşamadım. Helikopterden atılan bombanın şarapnel parçaları, boynuna denk gelmiş. Orada şehit olmuş. Allah ondan bir değil, bin razı olsun. Gururum, acımdan daha büyük.”

Şehidin oğlu Emre ile yakından ilgilenen Nevin Gökçek de"Allah ülkemizi, milletimizi kötülüklerden korusun. Mustafa kardeşimiz, herkese nasip olmayacak bir makama, şehitlik makamına ulaştı. Allah şehadetini kabul etsin. Ülke ve millet olarak çok güçlü maneviyatımız var"dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.