Mehmet Ali Erbil son haliyle sevenlerini korkuttu!

Mehmet Ali Erbil son haliyle sevenlerini korkuttu!
Ünlü şarkıcı Banu Parlak, 235 gün boyunca yoğun bakımda kalan Mehmet Ali Erbil'in ziyaretine gitti. Erbil'in fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Erbil'in son hali sevenlerini korkuttu.

Kısa süre önce 235 günlük yoğun bakım sürecinin ardından taburcu edilen Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunun iyiye gittiğiyle ilgili gelen bilgiler herkesi oldukça mutlu etmişti. Mehmet Ali Erbil, son günlerde hayranlarını oldukça korkutuyor. Arabada çektiği videolar sayesinde fenomen olan ve müzik piyasasında ilk sıralara yerleşemyi başaran Banu Parlak, Erbil'i ziyaret edip son durumuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden Erbil'in fotoğrafını paylaştı.

En son birkaç hafta önce Kanal D ekranlarında seyircilerin karşısına gelen 2.Sayfa isimli programa katılım gerçekleştirerek bir takım açıklamalar altına imza atan Mehmet Ali Erbil, sağlığına her geçen gün biraz daha kavuştuğunu belirtmişti. Kilosu da oldukça yerindeydi. Mali'nin 20 gün içerisinde çökmesi hayranlarında büyük endişe yarattı.

Ünlü şarkıcı Banu Parlak, kızı ve annesiyle birlikte Mehmet Ali Erbil'in ziyaretine gitti. Yakın zamanda kendisi de torun sahibi olacak Erbil'in, Parlak'ın kızını sevdiği anlar sosyal medyada paylaşıldı. 20 gün önceki halinden eser kalmayan ve oldukça kilo veren; hastalık sürecindeki yorgunluğunun da yüzünden belli olduğu herkes tarafından fark edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.