Silopi'den gelen misafirler müdürlükleri gezdi

Silopi'den gelen misafirler müdürlükleri gezdi
Önce İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün işleyişi hakkında bilgi sahibi olan heyet üyeleri, daha sonra da ALTINAY’ın çalışmalarını inceledi.

Restorasyonu yerinde gördüler

Heyet, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantı sonrası Hamamönü’ndeki ve Hamamarkası’ndaki restorasyon çalışmalarını yerinde gördü. Bölgedeki restorasyon çalışmalarının çok kısa bir sürede tamamlandığını öğrenen heyet üyeleri, bu durum karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Silopi’den gelen heyet, Hamamönü’ndeki tarihi Ankara evlerinden oldukça etkilendiklerini belirterek bölgede bol bol fotoğraf çektirdi.

ALTINAY’a hayran kaldılar

Bir sonraki durağı Altındağ Belediyesi Sosyal İşler Şube Müdürlüğü olan heyet, burada ALTINAY Mağazası’nı gezdi.Heyet üyelerine, engellilere yapılan yardımlardan hoş geldin bebek ziyaretlerine, çocukların giydirilmesinden okullara verilen temizlik malzemelerine kadar birçok konu anlatıldı.İhtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatan Altındağ Belediyesi’nin duyarlı bir davranış sergilediği görüşünde birleşen heyet, imkân buldukları takdirde kendi belediyelerinde de böyle bir yardım birimi oluşturmak istediklerini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.