Çankaya Belediyesi'nin yabancı Dil Eğitimi İndirim Protokolü, yabancı dil kurslarına ilgiyi her geçen gün artırıyor

Çankaya Belediyesi'nin yabancı Dil Eğitimi İndirim Protokolü,  yabancı dil kurslarına ilgiyi her geçen gün artırıyor
Çankaya Belediyesinin, uygulamaya başladığı Yabancı Dil Eğitimi İndirim Protokolü sayesinde indirimli eğitim hakkından yararlanan gençlerin sayısı giderek artıyor.

Çankaya Belediyesinin, hayata geçirdiği projelerden birisi olan Yabancı Dil Eğitimi İndirim Protokolü, yabancı dil kurslarına ilgiyi her geçen gün artırıyor. 12 eğitim kurumunu kapsayan projeden, devlet üniversitelerinden mezun olan ya da öğrenci olan Çankayalı gençler yararlanabiliyor.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER İÇİN FIRSAT

12 farklı dil okulu ile gerçekleşen projeye katılım için gençlerin 18-30 yaş aralığında olması gerekiyor. Başvuru için Çankaya’da ikamet ettiğini gösterir belge, öğrenciler ve mezun olanlar için not ortalamasını gösterir belge isteniyor. Başvurularda 4’lük sistemde 2.30 ve üzeri ile 100’lük sistemde 65 ve üzeri not ortalaması dikkate alınıyor. Başvuruların, Çankaya Halk Sağlığı MerkeziMithatpaşa Caddesi No:52 Kat 4’de yapılabildiği proje hakkında,08504550265numaralıtelefondan da bilgi alınabiliyor.

HALKIN İHTİYACI YÖNÜNDE PROJE

Çankayalıların özel sağlık kuruluşlarından indirimli faydalanması için Sağlık Kart uygulamasından sonra özellikle gençlerin önüne çıkacak iş fırsatlarını değerlendirebilmelerinde katkı sunacak yabancı dil öğrenimi için de 12 eğitim kurumuyla işbirliği yaptıklarını söyleyen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Gençlerimizin kendilerini geliştirmesinde önemli bir yeri olan ve dil eğitimini indirimli sağlayan 12 kurumla protokol imzaladık. Şartları uyan her gencimiz bu imkandan yararlanabilir. Biz hizmetlerimizi ve projelerimizi halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. 21. Yüzyılın halk evleri olarak nitelediğimiz Çankaya Evlerimizde de ücretsiz çeşitli yabancı dil kursları düzenliyoruz. Dileyen her Çankayalı kontenjanın yer verdiği ölçüde bu hizmetten yararlanabiliyor ” diye konuştu.

12 DİL OKULU İLE İŞBİRLİĞİ

Çankaya Belediyesinin gençlere yönelik projelerinden biri olan yabancı dil eğitimini sağlayacak ve farklı oranlarda indirim uygulanacak dil okulları ise şöyle: Karacan Akademi, Active English, London Bridge Dil Okulları, Ankara Amerikan Kültür Dil Okulları, Birleşik Krallık İngiliz Kültür Dil Okulları, English Time, Özel Bahçelievler Türk Amerikan Derneği Yabancı Dil Kursu, Özel Etimesgut Türk Amerikan Derneği Yabancı Dil Kursu, Kavaklıdere Çankaya Türk Amerikan Derneği Dil Okulu, Prestige English Yabancı Dil Kursu, Özel Suat Gürcan-Rıdvan Gürbüz Yabancı Dil Kursu (English Exam Center),Özel Dört Beceri Yabancı Dil Kursu.

Yabancı dil eğitim kurumlarının uyguladığı indirim oranları bilgisine, Çankaya Belediyesi internet sayfasından ulaşılabiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.