Garanti Bankası 1.24 Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Garanti Bankası 1.24 Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?
Garanti BBVA tarafından tüm nakit ihtiyaçları için sunulan ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında %1,24’den başlayan faiz oranları ile kredi fırsatı sunulmaktadır. 60 aya kadar vade seçenekleri ile sunulan kredi kampanyasına iat detaylar.

Garanti Bankası 1.24 Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır? 

Garanti BBVA tarafından tüm nakit ihtiyaçları için sunulan ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında %1,24’den başlayan faiz oranları ile kredi fırsatı sunulmaktadır. 60 aya kadar vade seçenekleri ile sunulan kredi kampanyası kapsamında tüm vatandaşların avantajlı geri ödeme seçenekleri ve düşük faiz oranları ile yararlanması mümkündür. Garanti BBVA hızlı kredi başvurusu yöntemlerinin kullanılabildiği krediye dakikalar içinde başvuru yaparak hayalini kurduğunu tüm ihtiyaçlarınız için uygun finansman desteği alabilirsiniz.

Tüm ihtiyaçlarınız için anında cebinde kredi ile müşterilere özel ödeme seçenekleri ile kredi desteği verilmektedir. Garanti BBVA internet veya mobil bankacılık üzerinden söz konusu kredi kampanyasına başvurularını iletebilir veya geçmiş başvurularınızı tamamlayarak şubeye gitmenize gerek kalmadan anında 75 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredinizi Türkiye’nin en köklü bankalarından birinden alabilirsiniz.

Garanti BBVA resmi internet sitesi üzerinden, bireysel internet bankacılığı işlemleri ile tüm vatandaşların ihtiyaç kredisi başvurularını yapmaları mümkündür. Banka şubelerine gitmenize gerek kalmadan tüm işlemleri elektronik ortam üzerinden tamamlayabilirsiniz.

Garanti BBVA Kredi Faiz Oranları ve Ödeme Seçenekleri

Garanti BBVA tarafından %1,24’den başlayan faiz oranları ile sunulan kredi kampanyası ile vatandaşların tüm ihtiyaçlarına alternatif nakit çözümleri sunulmaktadır. 75.000 TL ihtiyaç kredisi için Garanti BBVA ihtiyaç kredisi faiz oranları ve diğer kredi masrafları:

  • Faiz Oranı: %1,24
  • Vade Seçeneği: 60 Ay
  • Taksit Tutarı: 1898,64 TL
  • Kredi Tahsis Ücreti: 375 TL
  • Vergi, Sigorta Dahil Ücretler: 1256,25 TL
  • Yıllık Maliyet Oranı: %19,6817
  • Toplam Maliyet Oranı: 114.311.99 TL

Olarak hesaplanmıştır. Kampanya kapsamında 15.000 – 75.000 TL arasında kredilendirme yapılabilmektedir. Ayrıda 3 – 60 ay arası vade seçenekleri Garanti BBVA müşterileri için sağlanmaktadır. Faiz oranı, vade süreleri ve diğer oranlar kredi miktarına göre değişiklik göstermektedir.

Ticari amaçlı olarak talep edilen ihtiyaç kredilerinden banka tarafından belirlenen vade sınırı 36 aydır. Bunun dışında bireysel müşteriler için bu sınır 60 ay olarak belirlenmiştir. Garanti BBVA maaş müşterisi olmayan kişiler için internet veya mobil bankacılık üzerinden şubesiz kredi taleplerinde kredi üst limiti 25 bin TL olarak belirlenmiştir.

Garanti BBVA Şubesiz İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Garanti BBVA tarafından başlatılan düşük faiz oranlı ihtiyaç kredisi kampanyasına bankanın şubesiz kredi araçlarını kullanarak anında başvuru yapabilirsiniz. İnternet bankacılığı üzerinden ‘’Başvurular – Kredi – İhtiyaç Kredisi’’ seçenekleri takip edilerek kredi sonucu takip edilebilmektedir. %1,24 faiz oranlı ihtiyaç kredisine şubesiz olarak başvuru yapmak isteyenler:

  • Garanti BBVA İnternet Bankacılığı,
  • Garanti BBVA Mobil,
  • Garanti BBVA ATM’leri ve
  • 444 0 333 Garanti BBVA Müşteri Hizmetleri ile

Hızlı kredi başvurusu yapabilirler. Kredi başvurusu sırasında tüm müşterilerden farklı belgeler talep edilebilir.

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi Başvurusunda İstenen Belgeler

Garanti BBVA ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşlardan talep edilen başlıca belgeler arasında:

  • Nüfuz cüzdanı,
  • Gelir durumunu gösteren belge (mordro, gelir yazısı, SGK sicil no, emekli aylığı tahsis belgesi, güncel vergi levhası vb.),
  • Başvuru formları.

Yer almaktadır. Banka tarafından gerekli görülmesi halinde ilave belgeler talep edilmektedir. Kredi kampanyası kapsamında en az vade süresi 3 ay olarak belirlenmiştir. %0,5 oranında kredi miktarından tahsis ücreti alınmaktadır.

Banka tarafından kredi hesaplamaları sırasında %5’lik BSMV oranı kredilere dahil edilmemiştir. Kredi kapsamında uygulanacak sigorta primi; kredi vadesi, kredi tutarı, yaş vb. özelliklere göre değişiklik göstereceği için vatandaşların söz konusu oranları banka ile iletişime geçtikten sonra alması tavsiye edilmektedir. Garanti BBVA kredi kampanyası ile tüm ihtiyaçlarınız için finansman desteği alabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.