Üvey Kardeş Dehşeti: Berberde Pompalı Tüfekle Vurdu!

Üvey Kardeş Dehşeti: Berberde Pompalı Tüfekle Vurdu!
İzmir Karabağlar ilçesinde 40 yaşındaki Ali Ekber Aslan, tıraş olduğu esnada elinde pompalı tüfeğiyle birlikte dükkana giren üvey kardeşi Yüksel Kerim Sargın tarafından vuruldu. Hemen hastaneye kaldırılan Aslan'ın ağır yaralı olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Söz konusu olay saat 12.30 civarında Karabağlar Eskiizmir Caddesi'nde yer alan bir berber dükkanında gelişti. Üvey kardeş oldukları bilgisine ulaşılan Yüksel Kerim Sargın ve Ali Ekber Aslan, yapılan iddialara göre dün bir tartışma yaşadılar ve ardından ayrıldılar. Sargın, bugün elinde pompalı tüfeğiyle birlikte üvey kardeşi Aslan'ın tıraş amacıyla bulunduğu berber dükkanına gelerek iki el ateş etti.

Saçmaların vücuduna ve bacağına isabet ettiği Aslan, kanlar içerisinde yerde kaldı. 0lay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri akın etti. Sağlık ekiplerinin olkay yerinde yaptığı ilk müdahalede durumun çok kritik olduğu belirlendi.

Yapılan müdahale sonrasında Ali Ekber Aslan, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Üvey kardeşini pompalı tüfekle vurarak öldürmek isteyen ve hemen ardından otomobiline binerek olay yerinden hızla uzaklaşan Yüksek Kerim Sargın'ın yakalanması için polis ekiplerince geniş çaplı çalışma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.