Çankaya Belediyesi Rafet Genç Gündüz Bakımevinin minikleri Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçıları ile bir araya geldi

Çankaya Belediyesi Rafet Genç Gündüz Bakımevinin minikleri Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçıları ile bir araya geldi
​Kalitesi ve hizmetleri ile marka haline gelen Çankaya Belediyesinin kreşleri yaz dönemi farklı etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Son olarak Rafet Genç Gündüz Bakımevi’nin minikleri Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçıları ile bir araya geldi. 6 kişilik bir ekiple çocuklara kreş bahçesinde mini bir konser verdi. Üflemeli ve vurmalı çalgılarla aryadan türkülere birçok eser seslendiren sanatçılara çocuklar da keyifle eşlik etti.

Trompette Aras Yıldıran, Ege Balkız, trombonda Gözde Aladağ, Kadir Araman, kornoda Özgür Çevik, davulda Berk Şençolaklar’ın yer aldığı ekip üflemeli ve vurmalı çalgılar hakkında bilgi verdi. Çocukların düşünce ve hayal dünyasını geliştirmek adına farklı etkinlikler düzenlediklerini belirten Belediye yetkilisi, farklı kreşlerde farklı etkinlikler düzenleneceği belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.