Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Şırnak’ın Şenoba Beldesi Belediye Başkanı Sabri Babat ve beraberindeki heyeti ağırladı

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Şırnak’ın Şenoba Beldesi Belediye Başkanı Sabri Babat ve beraberindeki heyeti ağırladı
Dostluk rüzgârlarının estiği ziyarette, iki belediye arasında kardeş şehir protokolü imzalanması için yapılan çalışmalar masaya yatırıldı.

Şırnak’ın Uludere İlçesine bağlı Şenoba Beldesi Belediye Başkanı Sabri Babat ve beraberindeki heyet Kahramankazan Belediyesi’ne dostluk ziyareti gerçekleştirdi. Babat başkanlığındaki heyet, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk tarafından ağırlandı. Ertürk, Şırnaklı misafirlerine belediye hizmet binasını gezdirerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Şırnak Şenoba heyeti ziyaret sırasında Başkan Ertürk’e beldelerine özgü hediyeler takdim etti. Başkan Ertürk de Şırnaklı misafirlerine Kahramankazan’a özgü hediyeler takdim etti. Dostluk rüzgârlarının estiği ziyarette, iki belediye arasında “kardeş şehir” protokolü imzalanması için yapılan çalışmalar masaya yatırıldı.

Türkiye’yi bölmeye kimsenin gücü yetmez

Başkan Ertürk, Başkan Babat ve beraberindeki heyetin yaptığı ziyaretin kendileri için oldukça anlamlı olduğunu belirterek, “Bu ziyaretle Kahramankazan ve Şenoba arasında dostluk ve kardeşlik köprüleri atılmıştır” dedi. Türkiye Cumhuriyeti’nin hassas bir süreçten geçtiğini ve terör örgütleriyle köşeye sıkıştırılmak istendiğini ifade eden Ertürk, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde geleceğe doğru emin adımlarla yürüyen Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türk Milleti’ni bölmeye kimsenin gücü yetmez ve yetmeyecektir. Bu ziyaret bunun en güzel kanıtıdır” diye konuştu.

Kardeş olmak istiyoruz

Şenoba Belediye Başkanı Sabri Babat da, Kahramankazan ile kardeş şehir olmayı istediklerini belirterek, Türkiye Cumhuriyeti’nin doğusu ve batısıyla bir bütün olduğunu vurguladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.