GÜNEŞİN ÇEKİRGELERİ KARATE-DO TAKIMI 1. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ MÜTHİŞ BİR GÖSTERİ İLE KUTLADI

GÜNEŞİN ÇEKİRGELERİ KARATE-DO TAKIMI 1. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ MÜTHİŞ BİR GÖSTERİ İLE KUTLADI
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PLANET AİLE YAŞAM MERKEZİ ÇOCUK KULÜBÜ ÜYELERİNDEN OLUŞAN GÜNEŞİN ÇEKİRGELERİ KARATE-DO TAKIMI 1. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ MÜTHİŞ BİR GÖSTERİ İLE KUTLADI..

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Planet Aile Yaşam Merkezi, çocuk kulübü üyelerinden oluşan“Güneşin Çekirgeleri Karate-Do”takımı 1. kuruluş yıl dönümünü sergilediği müthiş bir gösteri ile kutladı.

Planet Aile Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen kutlamada, 6-16 yaş aralığındaki minik sporculardan oluşan takımın bir yıl gibi kısa sürede bir çok yarışmada kazandığı, 120 madalya ile 10 kupada sergilendi.

Merkez’de gerçekleştiren kutlamaya sporcuların aileleri, davetliler, minik sporcular, takımın antrenörü Serap Cengiz ve idareciler katıldı

Güneşin Çekirgeleri Karate-Do, takımının birinci yıl kutlamasında minik sporcular Kata ve Kumite dalında sergiledikleri gösteri büyük beğeni alırken, sporcular yeni kuşaklarına da bu gösterinin ardından sahip oldular.

Gösterilerin ardından başarılarla dolu geçen bir yılı geride bırakan minik sporcular, 1. yıl dönümlerini pasta keserek coşku içinde kutladılar.

Çocuklarının başarıyla gurur duyduklarını belirten aileler, çocuklarının yeteneklerinin ortaya çıkmasına vesile olan bu konuda her türlü desteği veren Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’e teşekkürlerini ilettiklerini kaydettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.