Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Altındağ’ın genelinde geniş çaplı temizlik atağı başlattı

Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Altındağ’ın genelinde geniş çaplı temizlik atağı başlattı
Daha temiz ve sağlıklı bir çevre için durmadan çalışan Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Altındağ’ın genelinde geniş çaplı temizlik atağı başlattı. 100 personelle Önder veUlubeyMahalleleri köşe bucak temizlendi.

Eskiyen konteynırlar yenileri ile değiştirildi

Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bölgedeki eskimiş konteynırlarıyenileri ile değiştirdi. Ekipler, daha sonra 100 personel, 5 süpürge arabası, 3 tanker, ilaçlama arabası, kepçe ve kamyonla bölgeyi köşe bucak temizledi. Temizlik ekipleri, çöp döküm noktaları ve yolları da sabunlu sularla yıkayarak yaz aylarında oluşabilecek kötü kokuların önüne geçmiş oldu.

“Gelişigüzel atılan her çöp çocuklarımızın sağlığını ve geleceğini tehdit ediyor”

Temizlik çalışmalarının Altındağ’ın her yerinde devam ettiğini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, vatandaşların çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmalarını istedi. Başkan Veysel Tiryak:”Saatinden önce çıkarılan ve gelişigüzel atılan her çöp çocuklarımızın sağlığını ve geleceğini tehdit ediyor. Çöplerin saatinden önce ve gelişigüzel çıkarılmaması gerekir. Bu konuda Altındağ’da yıllardır temizlik seminerleri yapıyor ve Altındağ’ın genelinde her yıl milyonlarca rulo çöp poşeti dağıtıyoruz. Vatandaşlarımızdan daha duyarlı olmalarını bekliyoruz” dedi.

“En iyi temizlik hiç kirletmemektir”

Altındağ Belediyesi daha temiz bir çevre için vatandaşları bilinçlendirmeyi de ihmal etmiyori.“En iyi temizlik hiç kirletmemektir” parolasıyla yola çıkan Altındağ Belediyesi TemizlikDiyalog ve Kontrol Ekipleri, Önder, Hacılar ve Ulubey Mahallelerindeki esnafları tek tek ziyaret ederek temizliğin önemi hakkında bilgi verdi, temizlik ile ilgili broşürler dağıttı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.