Kahramankazan Belediyesi, vatandaşlara her sabah ücretsiz olarak çay ve çorba ikramında bulunuyor

Kahramankazan Belediyesi, vatandaşlara her sabah ücretsiz olarak çay ve çorba ikramında bulunuyor
Yerel yönetimler alanında yaptığı çalışmalarla fark yaratan Kahramankazan Belediyesi, vatandaşlara her sabah ücretsiz olarak çay ve çorba ikramında bulunuyor.

Öğrenciler ve işe gidenler başta olmak üzere vatandaşlar bu uygulamaya yoğun ilgi gösteriyor. Kahramankazan Belediyesi, vatandaşlara her sabah ücretsiz olarak çay ve çorba ikramında bulunuyor. Kahramankazan semt pazarı içinde bulunan belediye lokalinde, vatandaşlara her sabah ücretsiz olarak çay ve çorba ikramı yapılıyor. Çay ve çorba ikramından sabah okula giden öğrenciler, işlerine gidenler, kamu görevlileri başta olmak üzere tüm vatandaşlar faydalanıyor. Belediyenin yaptığı bu uygulamadan oldukça memnun olduğunu ifade eden vatandaşlar, çay ve çorba ikramına yoğun ilgi gösteriyor.

Elleriyle ikram etti

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, lokali ziyaret ederek vatandaşlara çay ve çorba ikramında bulundu. Bu uygulamayı düzenli olarak sürdürdüklerini belirterek, çay ve çorba ikramına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Ertürk, "Evlerinden kahvaltı yapama fırsatı bulamadan çıkan vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz burada kahvaltı yapma imkanı buluyor. Çay ve çorbamızın tadına bakıyor. Onlara yaptığımız bu hizmet bizleri de çok mutlu oluyor" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.