Mamak Belediyesi, ilçe genelindeki parklarda eskiyen ve demode olan kamelyaları, oyun gruplarını ve fitness aletlerini yeniliyor

Mamak Belediyesi, ilçe genelindeki parklarda eskiyen ve demode olan kamelyaları, oyun gruplarını ve fitness aletlerini yeniliyor
Mamak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmada daha ergonomik ve sağlıklı ürünler kullanılıyor.

Yenileme çalışmaları kapsamında ilçede bulunan 30 parkta oyun grubu yenilenirken, 15 parkta ise fitness grubu, 115 adet kamelya ve 164 adet çatılı piknik alanı daha modern bir hale getirildi.

Vatandaşlarımız koruyarak destek verebilir

Çocuklara güven içerisinde, rahat zaman geçirebilecek alanlar yapmak için çalıştıklarını vurgulayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Eskiyen parklarımızda yenileme çalışması yapıyoruz. Parklarımızı çok amaçlı olarak dizayn ediyoruz. Çocuklarımız oyun oynayıp eğlenirken aileleri de hoş vakit geçirip dinleniyorlar” dedi. Parklarda yapılan yenileme çalışmalarına halkın da koruyarak destek vermesini isteyen Akgül, “Belediye olarak bizler en iyi hizmeti sunmakla görevliyiz ancak vatandaşlarımız da park ve yeşil alan gibi kamuya açık bölgeleri koruyarak ve temiz tutarak bizlere destek olabilirler”dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.