Kızlık zarı dikimi ve estetik işlemler

Kızlık zarı dikimi ve estetik işlemler
Kızlık Zarı Dikimi Ankara başta olmak üzere ülkemizde birçok ilde kliniklerde ve hastanelerde uygulanmaktadır.

Ancak kızlık zarı gibi önemli hatta kimi zaman hayati önem taşıyan bir işlemin mutlaka kadın doğum uzmanları tarafından steril ortamlarda yapılması gerekmektedir. Aksi halde istenmeyen sonuçlara neden olunabilmektedir.

Kızlık nedir ve Ne işe yarar?

ızlık zarı vajinanın tam girişİnde yaklaşık 1 ile 3 cm içeride yer alan en önemlisi de sağlık açısından herhangi bir önemi olmayan bir yapıdır.. Tüm bunların yanı sıra kızlık zarı aslında en sık görülen şekli ile ortasında adet kanının ve vajinal tüm salgıların çıkmasına yarayan ufak bir deliktir. Bu yapının bazı ülkelerde ve bizim ülkemizde de bazı kesimlerde önemli oması kişilerin bazı durumlarda kızlık zarı dikimi Ankara kliniğimize gelerek bu uygulamadan faydalanmalarına neden olmaktadır.

Kızlık zarı dikimi Ankara dışında diğer birçok ilimizde ve ilçemizde de güvenle ve en önemlisi de hastanın gizliliğine önem verilerek uygulanmaktadır. Hastaların bilgisi asla 3.şahıslar ile paylaşılmaz ve paylaşılmamalıdır.

Genital Estetik denildiğinde akla iki türlü estetik uygulama gelmektedir. Bunlardan biri dış genital organlarda yapılan estetik uygulamalar, bir diğeri ise iç genital organlarda yapılan estetik operasyonlardır. Labioplasti ameliyatı da dış genital bölgede yapılan en önemli operasyonlardan biridir. Vajinada oldukça önemli bir yere sahip olan küçük dudaklar bazı kişilerde genetik olarak daha büyük ve uzundur. Bu durum kişilerde fiziksel olduğu kadar psikolojik anlamda da rahatsızlık yaratabilmektedir. Dolayısı ile genital operasyonlar bu sorunlar karşısında yapılmakta olan kurtarıcı işlemlerdir.

Operasyon nasıl yapılır?

Genital estetik operasyonları arasında yer alan iç dudak operasyonu, lokal anestezi altında ve yaklaşık 30 dakikada gerçekleştirilmektedir. Operasyonun bitiminden bir iki saat sonra hastalar hastaneden ayrılabilirler. Ayrıca bakım ve yapılması gerekenler hakkında da hekimimiz detaylı bir bilgilendirme yapacaktır. Sizlerde genital estetik ve diğer işlemlerimiz hakkında dilediğiniz bilgi ve randevu için bilgi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.