Mühye’de kuracağı kurban satış çadırlarının yerlerini, noter huzurunda çekilen kurayla belirledi

Mühye’de kuracağı kurban satış çadırlarının yerlerini, noter huzurunda çekilen kurayla belirledi
Çankaya Belediyesi Kurban Bayramı öncesi Mühye’de kuracağı kurban satış çadırlarının yerlerini, noter huzurunda çekilen kurayla belirledi.

Çankaya Belediyesi kurban bayramı hazırlıklarının ilk etabını oluşturan kurban satış çadırlarının yerlerini kurayla belirledi. Mühye’de kurulan kurban satış alanı için başvuru yapanların yerlerinin noter huzurunda çekilen kurayla belirlendiği çekiliş, Mali Hizmetler Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Kurban alanına gelecek ve satış yapacak vatandaşlar arasında eşitlik sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kura sonucunda 82’si büyükbaş 23’ü küçükbaş olmak üzere 105 kurban satış çadırının yeri belli oldu.

KURAYA KARDEŞİ ADINA KATILDI

Çankaya Belediyesi’nin kurban satış alanlarını kurayla belirlediği çekilişe kardeşi Kemal Canikli adına katılan Gülbahar Canikli de kurban satış çadır numarasını kendi elleriyle çekti.

ÇANKAYA BU BAYRAMA DA HAZIR

Çankaya Belediyesi her kurban bayramında olduğu gibi bu bayramda da tüm birimleriyle hazırlıklarını tamamladı. Belediyenin Fen İşleri, Zabıta, Veteriner, Sosyal Yardım, Temizlik İşleri Müdürlüklerinden oluşacak ekiplerle kurban satışı yapan ve kurbanlık almaya gelen vatandaşların tüm ihtiyaçları giderilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.