“7.Uluslararası Büyük Ankara Festivali” “Diriliş Ertuğrul” dizisinin oyuncularını ağırladı

“7.Uluslararası Büyük Ankara Festivali” “Diriliş Ertuğrul” dizisinin oyuncularını ağırladı
GENİŞ HAYRAN KİTLESİNE SAHİP “DİRİLİŞ ERTUĞRUL”DİZİSİNİN OYUNCULARI, BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ’NDEBAŞKAN GÖKÇEK İLE BİR ARAYA GELDİ..

“7.Uluslararası Büyük Ankara Festivali”,son gününde, geniş hayran kitlesine sahip“Diriliş Ertuğrul”dizisinin oyuncularını ağırladı. Oyuncular, Festival'de Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile bir araya geldi.

TRT 1’de yayınlanan dizinin“Turgut Alp”karakterini canlandıran Cengiz Coşkun,“Artuk Bey”i canlandıran Ayberk Pekcan,“Aslıhan Hatun”rolündeki Gülsüm Ali ve“Abdurrahman Alp”rolünü oynayan Celal Al'e, Başkan Gökçek, geldikleri için teşekkür etti ve Türk tarihini yansıtan ve çok sevilen dizinin oyuncularını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. Dizinin Kurumsal İletişim Müdürü Hüseyin Özçelik ve İdari İşler Müdürü Özcan Ayma, Başkan Gökçek’e kayı bayrağı (tamga), okçu yüzüğü (zihgir) ve kalpak (börkü) hediye ettiler. Daha sonra oyuncular, Başkan Gökçek’le hatıra fotoğrafı çektirdi.

Oyuncular, Başkan Gökçek ile bir araya gelmeden önce de BELKA’nın"Kayı Çadırı"nda Başkentlilerle buluştu.

Oyunculardan önce çadırın önünde şarkı ve türkülerle halkı coşturan ve dizide de rol alan Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Dünyası Müzik Topluluğu Sanat Yönetmeni İrfan Gürdal, Orta Asya Türk Müziği'nden örnekler ve Köroğlu türküleri seslendirdi.

-OYUNCULAR, HAYRANLARININ SORULARINI CEVAPLANDIRDI

Daha sonra çadırdan çıkan oyuncular Cengiz Coşkun, Ayberk Pekcan, Gülsüm Ali ve Celal Al, alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde hayranlarıyla sohbet edip, sorularını cevaplandırdı.

Dizide“Turgut Alp”karakterini canlandıran Cengiz Coşkun,“Diriliş Ertuğrul'la birlikte tarihimizi, geçmişimizi, yerli ve milli olanı anlatmaktan, bir sanatçı olarak kendi adıma onur duyuyorum. Ankara için böyle bir festivali düzenleyen Başkanımız Melih Gökçek’e de bizi davet ettiği için çok teşekkür ediyoruz”dedi.

“Abdurrahman Alp”rolünü oynayan Celal Al, burada oldukları için çok mutlu olduklarını kaydederek,"Biz de size sevgimizi, saygımızı getirdik. Diriliş Ertuğrul, çok önemli bir proje. Ben bu projede olduğum için çok mutluyum. Bu role layık olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Böylesi güzel, sizin gibi insanların sevgisini kazanmaktan daha güzel bir ödül olamaz”diye konuştu.

“Artuk Bey”i canlandıran Ayberk Pekcan da"Dua eden binlerce insanın iltifatına mazhar olmak, böyle bir projede oynayabilmek, gerçekten nasip meselesi. İnşallah biz de sizin övgünüze layık olmaya çalışırız”dedi.

“Aslıhan Hatun”rolündeki Gülsüm Ali ise dizinin kadrosuna yeni katıldığını belirterek, “İyi ki geldiniz. Ben diziye bu sezon dahil oldum ama ekip ve sizler beni çok iyi karşıladınız. Kalbinizde bana yer açtınız. Çok teşekkür ederim”dedi.

Dizi oyuncularına, daha sonra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı ve Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Ali İhsan Ölmez, çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.