Çankaya Evleri yaz dönemi 882 kişinin ikinci adresi oldu

Çankaya Evleri yaz dönemi 882 kişinin ikinci adresi oldu
Yaz döneminde de kapılarını kapatmayan Çankaya Belediyesi Çankaya Evleri hobi ve çocuklara yönelik kurslarla bine yakın kursiyere hizmet veriyor.

ÇankayaBelediyesinin ilçenin dört bir yanında bulunan ve 7’den 70’e her yaştan Çankayalıya hizmet verdiğiÇankayaEvleri yaz dönemi 882 kişinin ikinci adresi oldu.

Özellikle çocuklara yönelik kurs programlarının ağırlıklı olduğu yaz döneminde, yetişkinler için de hobi kursları yer alıyor.

2016-2017eğitim öğretim yılı boyunca 20 bin 238 kişinin faydalandığıÇankayaEvlerinde yaz dönemi: çocuklar için resim, heykel, seramik, gitar; yetişkinler için on parmak klavye, gitar, bağlama, ud, ritim, bilgisayar işletmenliği, çini, el sanatları, karakalem, İngilizce, İspanyolca ve Rusça dersleri veriliyor. Eğitimler Ata, Cebeci, Bademlidere, Emek, Öveçler, Sokullu, Bayraktar, Karapınar, Maltepe, Ümitköy, Türkkonut, Çayyolu ÇankayaEvlerinde gerçekleştiriliyor.

Alanında uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilen kurslara katılan yetişkinler Çankaya Evlerinin tatile gidemeyenler için farklı seçenekler sunuyor olmasından memnun olduklarını söyleyerek, “Yaz dönemi bu uzun günleri yeni birşeyler öğrenerek geçirmek daha keyifli oluyor” dedi. Bilgisayar kursuna ilgi duyan çocuklar da teknolojiyi daha verimli kullanmak için kursa geldiklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.