Ziraat Bankası Yerli Üretime Özel %0,49 Faizli Taşıt Kredisi - Kredi Detayları

Ziraat Bankası Yerli Üretime Özel %0,49 Faizli Taşıt Kredisi - Kredi Detayları

Ziraat Bankası Yerli Üretime Özel %0,49 Faizli Taşıt Kredisi

Türkiye’nin en köklü kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası tarafından kredi faiz oranlarının düşürülmesinin ardından yeni avantajlı kredi kampanyaları yapılmaya devam ediyor. Yerli üretime özel taşıt kredisi kampanyası ile tüm müşterilere özel 01 Ekim 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere %0,49’dan başlayan faiz oranları ile taşıt kredisi kampanyası başlatılmıştır. Ziraat Bankası ile anlaşmalı yerli üretim gerçekleştiren tüm firmalardan avantajlı araç kredisi ile taşıt satın alabilirsiniz.

Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi Paketi aynı zamanda 60 aya kadar vade seçenekleri ile tüm Ziraat Banaksı müşterileri için sunulmaktadır. Sıfır kilometre ticari ve binek araçlarda geçerli olmak üzere güncel taşıt kampanyası sayesinde Ziraat Bankası yer üretimi ve ekonomiyi desteklemek amacıyla avantajlı kredi kampanyası başlatmıştır. Ziraat Bankası güncel taşıt kredisi kampanyası ile tüm sıfır araç alımları için uygun ödeme koşulları ve düşük faiz oranları uygulanmaktadır.

Ziraat Bankası %0,49 Faizli Taşıt Kredisi Kampanya Detayı

Ziraat Bankası Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi Paketi kapsamında 01 Ekim 2019 tarihinden itibaren sıfır km araçlarda geçerli olmak üzere, ticari ve binek araç kredisi kampanyası gerçekleştirilmektedir. Ziraat Bankası güncellenen taşıt kredisi kampanyası ile tüm Ziraat Bankası müşterileri için sağlanan başlıca avantajlar arasında:

  • %0,49 - %0,69 faiz oranları,
  • 36 – 60 ay vade seçenekleri,
  • 120.000 TL’ye kadar tamamlayıcı ek taşıt kredisi,
  • Kolay geri ödeme seçenekleri.

Yer almaktadır. Tüm Ziraat Bankası şubeleri üzerinden avantajlı taşıt kredisi kampanyasına başvurularınızı rahatlıkla yapabilirsiniz. Banka tarafından sağlanan kredi desteği kapsamında binek ve ticari araçlar için kredi kullandırılacaktır. Kredi kapsamında geri ödeme seçenekleri, vade oranları ve faiz miktarı kredi türüne ve miktarına göre değişiklik göstermektedir.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Ödeme Planı

Güncel taşıt kredisi faiz oranları son dönemde yapılan banka kampanyaları sayesinde yeniden güncellenmiştir. Ziraat Bankası tarafından konut kredisi başta olmak üzere, taşıt ve tüketici kredilerinde de avantajlı faiz indirimleri devam ediyor. Yerli üretime özel taşıt kredisi kampanyası kapsamında:

  • 50.000 TL kredi için
  • Vade: 36 Ay
  • Faiz Oranı: %0,69
  • Kredi Tahsis Ücreti: %0,50
  • Yıllık Maliyet Oranı: %10,7983

Şeklinde ödeme planı oluşturulmuştur. Ayrıca 120 bin TL’ye kadar yasal vade koşullarına uymak şartıyla %1,17 faiz oranları ile taşıt kredilerine özel tamamlayıcı krediler uygulanacaktır. Ziraat Bankasının avantajlı taşıt kredisi kampanyasından yararlanmak için kampanya süreleri içinde en yakın Ziraat Bankası şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

Ziraat Taşıt Kredisi Kampanyası Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi Paketi kapsamında vatandaşların %0,69 faiz oranlarından yararlanabilmesi için banka ile anlaşmalı firmaların Türkiye’de ürettikleri ticari veya binek araçları için başvuru yapılması gerekmektedir. Ziraat Bankasına taşıt kredisi kampanyası için başvuru yapan müşterilerden istenen başlıca belgeler arasında:

  • Taşıt kredisi başvuru formu,
  • Gelir durumunu gösteren belge,
  • Araç bedeline ilişkin proforma faturası ve diğer belgeler,
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • Adres teyit belgesi vb.

Yer almaktadır. Bu belgeler dışında banka tarafından gerekli görülmesi halinde krediye ilişkin ek belgeler talep edilebilir. Ziraat taşıt kredisi başvurusu için güncel kampanya kapsamında bankanın hızlı başvuru yolları kullanılamamaktadır. Yerli üretime destek amaçlı başlatılan taşıt kredisi kampanyasına şuan için sadece Ziraat Bankası şubeleri üzerinden başvuru yapılabilmektedir.

Ziraat Bankası güncel taşıt kredisi kampanyası kapsamında banka tarafından ekstra farklı belgeler de talep edilebilir. 01.10.2019 tarihinde başlayan kampanyaya anlaşmalı tüm ticari ve binek araçlar için başvuru yapabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.