Congresium Ankara Altyapı ve Su Yöneticilerini Buluşturacak

Congresium Ankara Altyapı ve Su Yöneticilerini Buluşturacak
9-11 Ekim 2019 tarihlerinde Su Kayıp ve Kaçakları Forumu İle Kazısız Teknolojiler Konferansı Ankara'da buluşuyor.

Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Derneği (AKATED) tarafından 9-11 Ekim 2019 tarihlerinde Congresium Ankara ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda 5. Su Kayıp ve Kaçakları Türkiye Forumu ile Kazısız Teknolojiler Konferansı ve Sergisi düzenlenecek.

Özel sektör kuruluşları, kamu kurumları, belediyeler, su idareleri ve üniversiteler bir araya gelerek Türkiye’de su kayıp ve kaçakları ile nasıl mücadele edileceğinin stratejisini, planlamasını ve finansmanını ele alacaklar.

Tarım ve Orman Bakanlığı himayelerinde Su Yönetimi Genel Müdürlüğü destekleriyle düzenlenecek olan alanındaki yegâne etkinlikte 81 ilden yüzlerce belediye, 30 büyükşehir belediyesine bağlı tüm su ve kanalizasyon idareleri ile özel sektör temsilcileri başta olmak üzere 1000’den fazla katılımcı yer alacak.

Altyapı hatlarının kazı yapılmadan durum tespitine, onarımına ve döşenmesine imkân tanıyan çevre dostu kazısız teknolojilerin gündem olacağı Kazısız Teknolojiler Konferansı ile eş zamanlı olarak Tünel ve Mikrotünel Semineri de aynı mekânda düzenlenecek.

Ülkemizdeki su kayıp ve kaçak oranının %50 mertebesinde olması ve bu oranın %25’lere düşürülmesi için yaklaşık 10 Milyar TL’lik bir yatırıma ihtiyaç duyulması, sektördeki yüklenici üretici ve müşavir firmalara önemli bir iş hacmi sunuyor.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli olmak üzere açık kazı ile boru döşemenin zorlaştığı büyükşehirlerde peş peşe büyük ölçekli kazısız teknoloji projelerinin başlaması hem yurt içi hem de yurt dışı firmaların dikkatiniTürkiye piyasasına yönlendirdi.

Türkiye’de ilk kez organize edilen Su Yönetimi Ödülleri programının ödül töreninin de 5. Su Kayıp ve Kaçakları Türkiye Forumu ile eş zamanlı olarak Ankara’da düzenlenecek olması etkinliklerin katılımcılarına önemli fırsatlar sunacak.

Ülkemizin altyapı ve su yöneticilerinin 9-11 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara - Congresium’da buluşacağı etkinliklerin detayları www.waterlossforum.org ve www.nodigturkey.com internet sitelerinde yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.