Ankara Valisi Sayın Ercan Topaca ve Vali Yardımcısı Sayın Bilal Bozdemir ilçemizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Ankara Valisi Sayın Ercan Topaca ve Vali Yardımcısı Sayın Bilal Bozdemir ilçemizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu
İlçe Kaymakamı Kadir Ekinci ve Beypazarı Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan tarafından karşılanan Vali Ercan Topaca ve Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, saat 11.00’de Halkevi Toplantı Salonunda ilçe daire amirleri ile bir istişare toplantısı düzenledi.

Daha sonra Mustafa Cankara Kültür ve Kongre Merkezine geçiş yapan Vali Topaca muhtarlarla bir araya geldi.

İlçemizdeki sorunları görüşmek, paylaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak üzere düzenlenen ‘Muhtarlarla Buluşma Programı’nı yöneten Ankara Valisi Ercan Topaca, “Muhtarlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bugün Beypazarı ilçemizde koordinasyon toplantısı ve muhtarlarımızla ilçemiz hakkında bir değerlendirme yapacağız. Beypazarı’nın şöyle genel bir fotoğrafını çekeceğiz. Sıkıntılar varsa onları dinleyeceğiz. Koordinasyon gerektiren hususlar varsa onlarla ilgili bilgileri alacağız. İnşallah bu toplantımız Beypazarı ve İlçe halkımız için hayırlara vesile olur diyorum ‘’ dedi.

Muhtarlar ile toplantı sonrasında öğle yemeği için Taş Mektep’e giden Vali Ercan Topaca yemek sonrası ilçede bulunan Beypazarı Doğal Maden Suyu İşletmesini ziyaret etti. Topaca ve ekibi ziyaretini burada sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.