Başkan Yaşar, Malatyalılarla buluştu

Başkan Yaşar, Malatyalılarla buluştu
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği’nin düzenlediği Danışma Kurulu Toplantısı’na katıldı.

Belediye yemekhanesinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda Ankara’da yaşan Malatyalı vatandaşlar birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Arapgirlilerle kahvaltı sofrasında bir araya gelen  Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Malatya deyince benim aklıma Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün silah arkadaşı, can yoldaşı İsmet Paşa gelir. Malatya deyince aklıma Turgut Özal gelir. Malatya ülkemizin önemli bir yerleşim merkezi, cumhuriyetin ilk yıllarında da sanayileşmenin Doğu’da atıldığı ilk adımdır” dedi.

Örgütlü toplum, güçlü toplum demektir

Hemşeri deneklerinin ve örgütlü toplum olabilmenin önemine vurgu yapan Yaşar “Hemşeri derneklerinin yükü ağır. Hemşeri derneklerinin yaşatılması için hepimizin gayret göstermesi gerekiyor. Bu derneklerimiz, öncelikle Türkiye’nin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine katkı yapıyor. Örgütlü bir toplum ne kadar güçlü olursa o ülkede demokrasi de o kadar güçlü olur. Bugünkü sıkıntımız örgütlenememekten geliyor. Siyasetçileri ben yaptım oldu düşüncesinden uzaklaştıracak tek çare Demokratik Kitle Örgütleridir. Hiç kimsenin yandaşı olmadan haklının yanında, yanlışın karşısında dim dik durursanız görevinizi tam olarak yapmış olacaksınız” diye konuştu.

Ankara Arapgir Kalkındırma Başkanı Hüseyin Özdemir de, Malatyalılar adına Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a desteklerinden dolayı plaketle teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.