Öğrencilerden Başkan Altınok'a 'başarı' sözü

Öğrencilerden Başkan Altınok'a 'başarı' sözü
Keçiören Belediyesi’nin öğrencilere sınava hazırlık döneminde destek olmak amacıyla bir ilk olarak açtığı YKS ve LGS Kursları’ndan çok memnun kaldıklarını ifade eden öğrenciler, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’a çok teşekkür ederken, “başarı” sözü verdiler.

Başkan Altınok,  “Ülkesi ve milletini seven büyük nesillerin yetişmesine vesile olsun” diyerek ilk ders zilini çaldığı kurs merkezinde eğitim gören YKS ve LGS öğrencileri verilen hizmetten memnun kaldıklarını ifade ettiler.

“BURASI İLE HEDEFİME ULAŞACAĞIM”

600 öğrenci kapasiteli 24 derslikli KEDEM Kurs Merkezinde YKS’ye hazırlanan Eren Gülmez (18) merkezle tanışma hikayesini şöyle anlattı:

“Dershaneye gidiyordum ama çok ticari bir bakışla yaklaştıkları için memnun değildim, kütüphaneye gidip ders çalışmaya başladım, ailem dershane arayışındaydı, babamın bir arkadaşı sayesinde bu merkezden haberimiz oldu. Seviye tespit sınavına girdim, eğitim imkânlarından oldukça memnunum inşallah beni hedefim olan İstanbul Teknik Üniversitesi uçak mühendisliğine ulaştıracak burası.”

Çaldıran Mahallesinde oturan Ceren Yaşar (18) da Çaldıran Abdurrahim Karakoç Anadolu Lisesi okul müdürünün tavsiyesiyle bu merkezle tanıştığını söylerken Başkan Altınok’tan kurs merkezinden faydalanan tüm YKS öğrencileri için spor tesislerinin ücretsiz olmasını talep etti.

TIPKI DERSHANE GİBİ AMA ÜCRETSİZ

LGS’ye hazırlanan Ceren Nur Uğur (13) ve Sude Atak (13) da Belediyenin ücretsiz olarak hizmet verdiği böyle bir eğitim merkezinin olmasının son derece sevindirici olduğunu söyleyerek sunduğu imkanlardan memnun kaldıklarını ifade ettiler. Şenlik Mahallesinde oturan Samet Can Özdemir de Keçiören Kaymakamlığında Kurs Merkezinin afişini gördüğünü belirterek, “Anne ve babam burayı aradı, tıpkı dershane gibi hizmet veren ama ücretsiz olan böyle bir yerde eğitim aldığım için mutluyum Başkanımızı çok seviyor ve kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Her fırsatta eğitim olmadan kalkınmanın olmayacağını vurgulayan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok,  öğrencilere başarılar dileyerek “Her şeyin temelinde eğitim var,  eğitimde sorunlarını çözemeyen toplumlar büyük toplum olamaz, bu nedenle yine bir ilke imza atıyor, kaliteli bir eğitim için gençlerimize yeni bir imkân sunuyoruz. Evlatlarımıza düşen çalışmak. Yorulmadan, terlemeden, çalışmadan başarı yok, en güzel başarı alın teri ile kazanılan başarıdır” dedi.

YAPAY ZEKA İLE ÖLÇÜLEBİLİR PERFORMANS

Eğitim- öğretim yılı sonuna kadar hizmet verecek kurslarda aynı zamanda uzaktan eğitimle öğrenme imkanı, yapay zeka destekli eğitim ve rehberlik hizmeti ile tam öğrenme imkanı da sunuluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.