Milyoner İş Adamının Kızı Cinayete Kurban Gitti!

Milyoner İş Adamının Kızı Cinayete Kurban Gitti!
Ünlü milyoner David Milaane'ın kızı Grace Millane, Yeni Zelanda'da kaldığı bir hostelde vahşice katledilmişti. Korkunç cinayetin zanlısının duruşmadaki ifadeleri ortaya çıktı. Zanlı, ceset evdeyken karşısında film izlemiş.

Dünyaca ünlü milyoner David Millane'ın kızı Grace Millane, Yeni Zelanda'da yer alan bir hostelde konakladığı esnada kaybolmuş ve kendisinden haber alınamamıştı. Ardından polis ekiplerine haber verilmiş, 1 haftalık arama çalışması sonucunda genç kızın cansız bedenine ulaşılmıştı.

Korkunç cinayetin duruşmasında kan donduran detaylar ortaya çıktı. Geçen yıl işlenen cinayetin detayları yeni yeni aydınlanıyor. Cinayet zanlısı, cesedi öldürdükten sonra karşısında film izlediğini ifade etti. 

Dava dosyasına göre sanık, Kurbana tecavüz ettikten sonra onu burnundan kan gelene kadar boğmuş. Ardından cesetten nasıl kurtulacağıyla ilgili Google'da geniş çaplı araştırma yapmış. Ardından ise ceset evindeyken yetişkin filmi açıp izlemiş. Ardından kurbanın cesedinin çıplak fotoğraflarını aldı.

Genç kızın cesedini bir valize koyarak ormanlık alana atan şahıs, kan dondurdu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.