Burgan Bank Masrafsız Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Burgan Bank Masrafsız Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?
Burgan Bank Masrafsız Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır? Masrafsız Dijital İhtiyaç Kredisi kampanyası ile tüm ihtiyaçlarınız için Burgan Bank ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabilirsiniz.

Burgan Bank %1,35 Faizli Masrafsız Dijital İhtiyaç Kredisi

Masrafsız Dijital İhtiyaç Kredisi kampanyası ile tüm ihtiyaçlarınız için Burgan Bank ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabilirsiniz. %1,35 faiz oranları ile başlatılan kampanya kapsamında anında dijital bankacılık üzerinden kredi başvurunuzu yapabilir ve avantajlı kredi desteğinden hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz. Kişiye öze faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri ile sunulan Burgan Bank Dijital İhtiyaç Kredisi kampanyası kapsamında birçok farklı avantaj sağlanmaktadır.

İstediğiniz zaman internet üzerinden Burgan Bank dijital hizmetler kapsamında kredinizi anında hesabınıza tanımayabilirsiniz. Kişiye özel faiz oranları ile 40.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarınız da Burgan Bank kredisini tercih edebilirsiniz. 7/24 Burgan Bank dijital bankacılık hizmetleri üzerinden kredi başvurunuzu yapabilir ve anında ihtiyaç kredinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Burgan Bank Masrafsız Dijital İhtiyaç Kredisi Maliyet Tablosu

Masrafsız ve dijital kredi kampanyası adıyla sunulan Burgan Bank ihtiyaç kredisi, 60 ay vade seçeneği ve %1,35 faiz oranları ile tüm vatandaşlara sunulmaktadır. Kişiye özel oranlar ve ödeme kolaylığı sayesinde tüm ihtiyaçlarınız için Burgan Bank ihtiyaç kredisini tercih edebilirsiniz. Burgan Bank Dijital İhtiyaç Kredisi faiz oranları ve diğer maliyetler 10 bin TL’lik bir kredi talebi için:

·       Faiz Oranı: %1,32

·       Tahsis Ücreti: 0 TL

·       Yıllık Faiz Oranı: %15,84

·       Sigorta Prim Tutarı: %216,25 TL

Olarak hesaplanmıştır. 10 bin TL değerinde bir dijital ihtiyaç kredisi için hesaplanan bu oranlar Burgan Bank tarafından belirlenen güncel oranlardır. Hiçbir ek belge ve kefil olmadan kısa süre içinde dijital bankacılık hizmetleri üzerinden kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

Tahsis ücreti ve diğer pek çok masraf alınmadan Burgan Bank tarafından tüm vatandaşlar için avantajlı ihtiyaç kredisi fırsatı sunulmaktadır. Günün her saatinde kredi başvurunuzu Burgan Bank resmi web sayfası üzerinden yapabilirsiniz.

Burgan Bank Masrafsız Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Burgan Bank Dijital İhtiyaç Kredisi Özellikleri

Burgan Bank’ın son yıllarda en çok tercih edilen kredi kampanyalarından biri olan Dijital İhtiyaç Kredisi kampanyası kapsamında birçok farklı avantaj sunulmaktadır. Elektronik ortam üzerinden rahatlıkla kredi başvurunuzu yaparak tüm ihtiyaçlarınız için Burgan Bank’ın avantajlı kredilerinden yararlanabilirsiniz.

Burgan Bank Dijital Kredi kampanyasının özellikleri:

·       40 bin TL’ye kadar kredi desteği,

·       7/24 hızlı dijital kredi başvurusu imkânı,

·       Anında kredi başvuru sonucu öğrenme,

·       Şubeye gitmeden tüm kredi işlemleri tamamlanabilir,

·       Kişiye özel ödeme ve faiz oranları uygulanır,

·       Herhangi bir masraf ödenmez.

Türkiye’nin dijital bankacılık alanında en gelişmiş hizmet seçeneklerine sahip olan bankalarından biri olan Burgan Bank, tüm müşterileri için dijital ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında hizmet vermektedir.

Birçok masraftan arındırılarak hizmet veren ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında; masraf, komisyon, ücret vb. herhangi bir ilave masraf talep edilmez. Kredi kampanyası kapsamında 40.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapabilir ve tüm ihtiyaçlarınız için krediyi anında kullanmaya devam edebilirsiniz. Masrafsız kredi kampanyası ile cazip fırsatlar Burgan Bank’ta.

Burgan Bank Masrafsız Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Şubeye gitmenize gerek kalmadan dijital bankacılık kanalları üzerinden kredi başvurunuzu yapmanızın ardından, banka tarafından tüm gerekli evrak ve diğer unsurlar banka tarafından gönderilen kurye aracılıyla evinizden teslim alınmaktadır. Evrakın kurye tarafından teslim edilmesinin ardından en geç 24 saat içinde dijital ihtiyaç kredisi kullanıma hazır hale gelecektir.

İhtiyaç kredisi başvurusu için Burgan Bank kurumsal internet sayfası üzerinden kredi başvurusu seçeneğinin işaretlenmesi ve zorunlu tüm alanların doldurulması gerekmektedir. Tamamlanan işlemlerin ardından kısa süre içinde kredi onayı verilerek, adresinize kurye ile gerekli diğer belgeler gönderilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.